dimecres, 2 de desembre del 2009

Col·laboració amb la MARATÓ de TV3



Us informem que l'Associació de Veïns de la Creu Alta ens ha fet arribar un comunicat per ajudar-los en la col·laboració que fan cada any amb la MARATÓ de TV3.

Benvolguts,

Un any més ens arriba la MARATÓ TV3 i amb ella, el tradicional Concert de Nadal, que organitza l’Escola de Música Creu Alta. Serà el 13 de desembre de 2009.

En aquesta edició, hi hem volgut fer una festa matinal, en base a una bicicletada que sortirà des de la porta d’entrada del camp de futbol del Centre d’Esports Sabadell, és a dir, sortirà des de la Nova Creu Alta, passarà per la Vella Creu Alta (Plaça del Mestre Olivella i Viladoms) i s’acabarà a la remodelada Plaça de la Creu Alta, on els esperaran la nova colla gegantera de la Creu Alta que ja des de mig matí estaran fent jocs infantils.

A les 6 de la tarda es farà el Concert de Nadal, al recentment inaugurat Nou Auditori de l’Obra Social de Caixa Sabadell.

Voluntaris de l’Associació de Veïns de la Creu Alta proveïts de sonores guardioles, demanaran les aportacions per la MARATÓ TV3.

Els participants a la bicicletada, faran una aportació voluntària de 1 € com a mínim, mentre que els assistents al concert, en pagaran 3 € més la voluntat.

Entitats que han donat el seu suport a la MARATÓ TV3 son: Mañero Constructors, Hotel Urpí, Cansaladeria Mitjans, Cansaladeries Medran, l’Ajuntament de Sabadell i la Generalitat de Catalunya. També el Centre d’Esports Sabadell, per les facilitats que ens ha donat pel desenvolupament de la bicicletada.

Hem d’agrair sincerament a l’Obra Social de Caixa Sabadell, per la cessió del Nou Auditori, on podrem fer el Concert de Nadal.

L’Associació de Veïns de la Creu Alta, aprofita aquesta ocasió per desitjar a tots els socis i amics, unes BONES FESTES DE NADAL I UN MILLOR ANY 2010!!!

Tanmateix informem que ens han demanat que totes i tots els socis i aficionats del C.E. Sabadell que vulguin participar en els actes (sobretot en la bicicletada) portin posada la samarreta del nostre equip.