diumenge, 13 de desembre del 2009

Entrenador nou, victòria segura (0-1)

El nou míster, Pere Llonch, parlant amb el capità Patón

Ja diu la dita de que 'entrenador nou, victòria segura' i això és el que li ha passat al Sabadell B. En una setmana marcada per l'adéu de José Quereda 'Pirri' de la banqueta per motius laborals i personals, Pere Llonch s'ha fet càrrec del segon equip arlequinat i ho ha fet de la millor manera possible, guanyant al camp del líder i fent un partit molt seriòs. De fet, els tres punts d'avui eren gairebé obligats per seguir amb opcions d'aconseguir l'ascens, ja que fins avui el Molins de Rei li treia deu punts al Sabadell, ara ja són set. Com dèiem, el partit dels arlequinats ha estat força seriòs en defensa, deixant als locals gairebé sense oportunitats durant els noranta minuts. En atac tampoc s'han gaudit de gaires ocasions, però la primera de clara que han gaudit els sabadellencs ha anat a dins. Corria el minut vint de la primera meitat, quant Usero ha tallat una pilota al centre del camp i després d'una combinació amb David Moreno ha fet una centrada perquè Chica, tal com li venia, fes el 0-1 que ja seria definitiu. El Molins de Rei ho ha intentat buscant el seu davanter centre però la defensa liderada per un inconmensurable Parra ha desquiciat al jugador local.

Els segons quaranta-cinc minuts, el Molins ha portat el domini del partit però les ocasions de les que gaudia eren llançament llunyans sense cap perill a la porteria defensada per Albert. La més clara de la segona part ha estat per el Sabadell. En un contraatac, dos contra un, Chica ha intentat la passada de la mort cap a David Moreno però el porter ben atent l'ha pogut aturar. Els locals ho han intentat en els últims minuts en pilotades llargues des de la defensa, però la parella de centrals Castet-Parra ha estat un mur infranqueable per el líder del grup vuit. La fi del partit ha estat una alegria per els arlequinats en una setmana força dura i sabent de la importància dels tres punts en joc. El partit de la setmana que ve a Olimpia contra el Begues, equip de la zona alta de la classificació, serà igual de difícil però s'ha de fer bons els tres punts d'ahir.

C.E. Sabadell B: Albert, Patón, Christian Castet, Parra, Usero, Igor, Marcos, Aliou (Paquito, 70'), Fito (Jairo, 80'), David Moreno (Riki, 89') i Chica

Gol: 0-1 Chica, 20'