Alacant: Alberto, Llamas, Vázquez, Oinatz, Negredo, Ibón (min. 61 Edgar), Guira (min. 84 Iván Forte), Gámiz, Viyuela (min. 71 Javi Salero), Gato i Sergio Postigo.

Sabadell: De Navas, Jaume, David Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles, Blas (min. 60 Jesús Milán), Juvenal, Arnal (min. 72 Joel), Puigdollers i Morales (min. 85 Pagès).

Gols: 0-1 Arnal (min. 30), 1-1 Viyuela (min. 33), 1-2 Jesús Milán (min. 75)

Estadi: José Rico Pérez (300 espectadors)

Final al bonic any 2009 que a més acabava amb un important triomf a l'estadi de l'Alacant per 1 a 2. El gol del jove Jesús Milán al minut 75 va fer justícia al seriós partit dels nostres jugadors al José Rico Pérez. Ambient gèlid a les grades amb només uns 300 espectadors i que finalment van acabar presenciant la tercera derrota de forma consecutiva dels homes entrenats per Vicente Borge. El partit va estar ben controlat en tot moment per part saballuda i ja als 9 minuts Albert Puigdollers va provar fortuna amb un xut que el porter local Alberto va desviar amb molts problemes a còrner. Va ser un primer avís d'un Sabadell que es mostrava molt segur a la zona ample del camp i on Juvenal i Robles es complimentaven a la perfecció tan en la faceta ofensiva com també en la defensiva. De fet, seria l'internacional guineà qui als 30 minuts de partit faria l'assistència del primer gol de la tarda. Una falta botada per Juvenal la va pentinar lleugerament Arnal al fons de la xarxa en la que seria la primera gran alegria dels homes de David Pirri que s'avançaven al marcador. Però només tres minuts més tard i en l'única errada defensiva dels nostres, Juan Viyuela es quedava sol davant De Navas que res va poder fer per evitar l'empat alacantí. La igualada va fer que el partit s'adormís de nou i el temps de descans fou la millor notícia per ambdós equips. El segon temps va començar amb una bona opció local i és que Gámiz amb un fort xut va fer treballar de valent a De Navas que va evitar el segon gol local. Però ben aviat seria el nostre Sabadell qui començaria a arribar amb perill a la porteria d'Alberto. Primer Juvenal molt a prop va estar de fer un golàs de falta, però no seria fins a la mitja hora de joc, quan el partit no tenia un dominador clar, que el jove Jesús Milán, que havia entrat 15 minuts abans, amb un xut des de la frontal faria el gol de la victòria fent embogir a tota la banqueta. Després d'Alcoi, el jove Milán tornava a disputar uns minuts que també van portar la sort necessària per a que el Sabadell, aquest cop, sumés tres punts de vital importància tot just abans de les vacances de nadal i que servien per despedir un any recordat pel fet que va suposar el tornar a lluitar per pujar a la divisió de plata del futbol espanyol.