dilluns, 7 de desembre del 2009

Un arbitratge calamitós tomba les il·lusions a Can Peixauet

Gramenet 1-0 Sabadell

Gramenet: Ramos, Toni Lao, Canelada, Rojas, Raúl, Joaquín (min. 86 Polaco), Alfaro (min. 57 Pedro), Nando, Raúl Rodríguez, Áaron i Eloy (min. 87 Medina).

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau (min. 84 Puigdollers), David Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles (min. 72 Joel), Blas (min. 79 Àxel), Castell, Arnal, Juvenal i Morales.

Gols: 1-0 Rojas (min. 69)

Estadi: Municipal de Santa Coloma (1.100 espectadors)

Bon partit el que va jugar el nostre Sabadell a Santa Coloma davant un rival que ben pocs arguments ofensius va demostrar. De fet, en l'única arribada amb cara i ulls, els de Toni Rovira van fer el gol de la victòria, un triomf del tot immerescut. Però a tot això, el bon joc dels nostres durant més de 70 minuts i la fortuna dels locals, s'hi va afegir la ineptitud arbitral amb tres errors garrafals. El primer del tot inexplicable arribava al minut 28 quan Morales va rematar des del segon pal al fons de la xarxa un servei de cantonada que havia pentinat prèviament Agustín. El col·legiat no va donar el gol perque l'assistent, fent un flac favor a tot el seu col·lectiu, el va anul·lar per un fora de joc que era impossible que ho fos ja que un jugador de la Grama, des de l'inici de la jugada fins al final va estar sempre enganxat al pal de la porteria de Ramos. El mateix Morales seria objecte d'un clar penal a la segona meitat que a més li acabaria suposant una tarjeta groga per simular i el tercer error arribaria quan Arnal ja encarava la porteria rival tot sol i altre cop l'assistent va invalidar la jugada per fora de joc que només ell va veure. I és que a pesar de l'àrbitre, el Sabadell va fer un bon joc a la primera meitat dominant al seu oponent que no va inquietar ni un sol cop a De Navas. En canvi Juvenal de falta en dues ocasions i una bona triangulació que va acabar amb un xut clar de Blas farien que els nostres esiguéssin a prop de foradar la xarxa local. La segona meitat, va ser força igual que la primera, amb domini saballut i poca pólvora dels de Toni Rovira, fins que als 68 minuts, de nou l'assistent va errar greument. Va assenyalar un servei de cantonada en una pilota que era fora de banda. Allí arribaria el gol dels colomencs on la nostra defensa no va estar del tot encertada, cosa que el central Rojas va aprofitar per marcar després d'alguns refusos dins l'àrea arlequinada. Fou llavors quan el Sabadell va perdre una mica el sentit del bon joc i seria la Grama que buscant les contres va poder fer el segon amb una centrada-xut de Canelada que va picar al travesser de la porteria de De Navas. Joel va tenir la igualada amb un cop de cap que Ramos va aturar i en dues ocasions Juvenal va provar el xut llunyà que ben a prop va estar de fer un mínim de justícia final.