diumenge, 13 de desembre del 2009

Victòria de cap

L'últim partit de l'any 2009 a l'estadi s'ha saldat amb victòria arlekinada.


Sabadell 1-0 Espanyol B

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles, Blas (min. 65 Castell), Puigdollers (min. 83 Juvenal), Joel, Morales (min. 72 Axel) i Arnal.

Espanyol B: Víctor Ibáñez, Aitor, Reyes, Yago, Ángel, Tito (min. 58 Méndez), Juanjo, Tai (min. 72 Molina), Enric, Javi López i Porcar.

Gols: 1-0 Agustín (min. 25)

Estadi: Nova Creu Alta (1.600 espectadors)



Molt d'ofici i també molt de cap van fer servir els nostres jugadors per a sumar els tres punts davant un rival que ara mateix és directe a la classificació. A més, als 55 minuts, Joel va ser expulsat per tocar la pilota amb les mans després d'un llançament de falta dels barcelonins cosa que encara va fer més heroica la victòria final. El primer temps va ser molt igualat, sense un dominador clar i amb ben poques arribades a les porteries rivals; es notava la por d'un partit important a encaixar el primer gol. De fet, en el nostre primer tir entre pals va arribar el que seria l'únic gol d'una tarda molt freda. Molt semblant al que fa quinze dies va donar-nos el triomf davant l'Sporting Mahonès, seria aquest cop d'Agustín que també va valer el seu pes en or. A més, també seria Albert Puigdollers quin faria el servei de la falta i saltant més que ningú el central extremeny va pentinar la pilota per anotar el que seria el seu primer gol de la temporada. Molt celebrat per l'afició i per tot l'equip aquest 1 a 0 que s'aconseguiria aguantar fins al final. Tampoc va demostrar massa joc el filial espanyolista i és que molt innocents per crear joc ofensiu van topar sempre davant la fèrria defensa saballuda. La segona meitat va començar amb un ensurt quan una pilota en teoria fàcil per De Navas, va botar molt alta cosa que va fer que superés al porter madrileny i ben a prop va estar Porcar d'aprofitar aquest regal que el mateix De Navas aconseguiria arreglar llençant-se a terra i blocant novament l'esfèrica. Fins que als 55 minuts una falta just davant la nostra àrea va significar l'expulsió de Joel per tocar la pilota amb les mans. A partir de llavors el domini va passar a peus dels visitants que tot i tenir més possessió tampoc van arribar amb claredat davant De Navas. En canvi, mirant de sortir a la contra i amb alguna bona jugada trenada vam estar molt a prop de sentenciar el partit, primer amb un remat de Morales al pal i després ja als instants finals de l'encontre amb una jugada de Castell que sol davant Víctor Ibáñez no va poder marcar per la bona intervenció del porter filial. Amb tot i patint fins al xiulet final, tot i no jugar un partit brillant, vam acabar sumant tres punts molt importants en el que seria l'últim partit a la Nova Creu Alta d'aquest 2009 que acaba amb un regust amarg després del que va ser un inici espectacular.