Joel per fi es va estrenar, tot i que no va servir per sumar cap punt.

Sabadell 2-3 Barcelona Atlètic

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Àlex Ruiz, Agustín, Pagès, Robles, Jesús Milán (min. 81 Morales), Juvenal, Joel (min. 67 Fran), Puigdollers (min. 75 Fito) i Eneko.

Barcelona Atlètic: Rubén, Montoya, Espassandín, Armando (min. 46 Muniesa), Fontàs, Rueda, Sergi Roberto, Benja (min. 63 Gai), Jonathan Soriano, Nolito i Elvis (min. 46 Víctor Vázquez).

Gols: 1-0 Joel (min. 6), 1-1 Jonathan Soriano (min. 51), 1-2 Nolito (min. 84), 1-3 Nolito (min. 90), 2-3 Juvenal (min. 91).

Estadi: Nova Creu Alta (2.000 espectadors)

Bon partit el que ens va oferir el nostre Sabadell que va plantar cara al millor equip del grup. Lluita, entrega i sacrifici van ser les premisses que durant els 90 minuts van mostrar-nos els nostres jugadors, que tot i la derrota als instants finals, van ser molt a prop de sumar algun punt, que hauria estat més que merescut. Tàcticament es va jugar de forma intel·ligent, però el talent blaugrana, s'acabaria imposant. I és que el filial entrenat per Luis Enrique està ple de recursos i de jugadors de superior categoria, que per diferents raons ara són jugant a la 2a. Divisió B i que com a únic objectiu tenen l'ascens de categoria. A la Nova Creu Alta van dominar el tempo del partit i la possessió, però en la majoria de temps de forma totalment estèril ja que els vam plantejar un partit amb pocs espais on la pressió al seu centre del camp els va fer molt de mal. El partit va començar electritzant i abans del primer minut Jesús Milán va tenir la primera gran oportunitat, però massa lent no va poder rematar tot sol davant Rubén Miño que acabaria desviant el perill. Però on no va poder fer res el porter visitant va ser al minut 6 en una jugada personal de Joel que acabaria fent una gran gol amb un fort xut que significava la seva primera diana en un partit de lliga i que va celebrar amb llàgrimes als ulls. Molt bon partit del davanter de Juneda que va lluitar de forma incansable durant els més de 65 minuts que ser damunt el terreny de joc. A partir de llavors va ser el Barcelona Atlètic qui començaria a tocar la pilota però sense arribar amb veritable perill davant un segur David de Navas. A la segona meitat ben aviat es va veure que els de Luis Enrique anirien a buscar l'empat ràpidament i malauradament el van aconseguir ben aviat. Al minut 51 Jonathan Soriano va avisar amb un xut creuat que De Navas va enviar amb moltes dificultats a córner. I a la jugada següent va arribar la igualada quan el mateix Soriano anotaria amb un tir des de la frontal i on De Navas res hi va poder fer. No vam rendir-nos i sota la pluja que va acompanyar el duel durat els 90 minuts, seria de nou Jesús Milán qui no va aprofitar una situació franca als 57 minuts ja que altre cop va estar massa lent en l'execució de la jugada, sol davant un Rubén que acabaria desbaratant el perill amb l'ajuda de la seva defensa. També va tenir la seva gran ocasió Fran als 70 minuts en una jugada per banda dreta que no va saber rematar en una nova oportunitat perduda. Fins que als minuts finals i quan els nostres jugadors començaven a notar l'esforç realitzat, va arribar la jugada polèmica quan una passada llarga de Muniesa la deixaria passar Jonathan Soriano, que era en posició de fora de joc, deixant sol davant De Navas a un Nolito que no va perdonar i posaria en avantatge als barcelonins. També seria obra seva la sentencia definitiva en una nova contra quan el partit havia embogit totalment. En la jugada següent i després d'un servei de cantonada Juvenal al segon pal, maquillava un marcador força injust que deixava una nova desfeta a la Nova Creu Alta, aquest cop esforçant-nos al màxim davant el millor equip que ha passat aquest any per l'estadi.