dimecres, 24 de març del 2010

Butifarrada per recolzar l'Amateur


Segurament molts ja ho haureu vist pel fòrum ex-oficial del Sabadell o en cartells el passat diumenge a la Nova Creu Alta, però des d' @rlekinats.com també volem anunciar-vos la bona iniciativa que portaran a terme els nostres companys i amics de la Trempera Arlequinada: una butifarrada a la prèvia de l'importantíssim partit que aquesta setmana jugarà el filial arlequinat.

Dita iniciativa donarà inici a partir de les 10.30h. a la Ciutat Esportiva Olimpia i consisteix en un entrepà de botifarra, beguda i samarreta commemorativa. Tot això per un preu de 4 € pels socis de la Trempera Arlequinada i 5 € pels no socis. Els tickets de l'esmorzar es podran comprar fins demà dijous al Bar Gran Via Cervesseria -c./ Batllevell, 206- o a les oficines del Centre d'Esports Sabadell. A continuació de l'esmorzar, l'Amateur del Sabadell jugarà el seu corresponent partit de lliga contra el Ciudad Cooperativa, un partit molt important per seguir alimentant les opcions d'ascens a Primera Territorial. Ara mateix el filial es troba a la sisena posició a quatre punts del seu rival de diumenge, que es troba en la segona posició que dóna accés a jugar la promoció d'ascens.

Des d' @rlekinats.com volem animar a tothom a que diumenge (10.30h.) hi vagi a les instal·lacions d'Olimpia per gaudir d'un bon esmorzar i després per animar al segon equip arlequinat.