L'arbitratge de Río Ayete derrota injustament al Sabadell

Dènia: Iván Vidal, Aceitón, Dani Fernández, Mendoza, Pepín, Dani González (min. 56 Gérika), César Remón, Borja, Jorge Giménez, Manolo Bueno i Vinuesa (min. 90 Dani).

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo (min. 49 Usero), Jaume, Àlex Ruiz, Robles, Jesús Milán (min. 46 Arnal), Castell (min.70 Morales), Joel, Juvenal i Eneko.

Gols: 1-0 César Remón (min. 72), 1-1 Arnal (min. 85), 2-1 Vinuesa (min. 89)

Estadi: Camp Nou (1.100 espectadors)

Es venia avisant durant tota la setmana que la designació del col·legiat aragonès Sergio del Río Ayete podria ser un entrebanc més a la ja difícil visita al camp del Dènia, un estadi petit amb una forta pressió ambiental i on els nostres jugadors van patir una lamentable estada. A més, l'àrbitre va deixar als nostres amb 9 jugadors sobre el camp i acumulem ja un total de 6 expulsions en contra amb aquest col·legiat. Una la temporada passada al camp de l'Alcoià, tres més aquesta mateixa campanya davant el Marbella a la Copa del Rei, i les dues d'avui evidencien la poca sort, no ja del Sabadell amb ell sobre el camp, sinó la de la majoria d'equips catalans que curiosament mai tenen fortuna quan és ell qui s'encarrega de xiular-los els partits. Però a Dènia els nostres jugadors van deixar-se la pell i lluitant fins al darrer instant van estar molt a prop de sumar algun punt. Qui primer va avisar seria l'equip de Nino Lema que amb un xut als 15 minuts de Jorge faria treballar de valent a Bermudo quan amb les cames in-extremis evitaria el gol. Fins que a la mitja hora de joc arribaria la primera decisió polèmica del partit. I és que un clamorós penal de Pepín sobre Joel l'interpretaria Del Río Ayete com una simulació dins l'àrea del davanter de Juneda, que veuria la segona groga i ens deixaria amb 10 jugadors. El descans va servir per recomposar línies i per seguir veient un Sabadell molt seriós a l'inici d'un segon temps que va veure com David Bermudo havia de deixar el rectangle de joc lesionat i d'aquesta manera arribaria el debut del jove Alberto Usero a la línia defensiva. A més, Eneko va tenir una gran opció per marcar, però sol davant el porter Iván Vidal no va saber materialitzar el gol. Sense massa angúnies seguíem defensant bé, però novament l'àrbitre va voler ser protagonista expulsant a Àlex Ruiz als 71 minuts per unes suposades mans. La jugada següent significava un bon gol de César Remón que amb un gran xut va fer impossible l'estirada de De Navas. Amb 1 a 0 en contra i nou jugadors sobre el camp l'heroica semblava una utopia però els locals també perdrien a Gérika als 84 minuts per una entrada pel darrera que li suposaria la targeta vermella directe. El partit es va aclarir una mica, més encara quan Arnal va aprofitar una pilota morta dins l'àrea groga per establir l'empat i fer embogir als nostres jugadors i a tota la banqueta que va tenir que suportar la mala educació i l'ira de bona part de l'afició local. Fou llavors però, quan el Dènia va llançar-se a l'atac i ja en l'últim sospir seria Jordi Vinuesa qui deixaria els punts a casa fent un segon gol, injust pels mèrits d'ambdós equips, ja que el nostre Sabadell va merèixer molt més en la seva visita al Camp Nou de Dènia on hi continua sense poder-hi puntuar.