diumenge, 28 de març del 2010

Igualada amb gust a poc premi


Mallorca "B" 1-1 Sabadell

Mallorca "B": Tomeu, Ximo (min. 34 Xisco), Ramón, Truyols, Kevin, Pina, Alberto, Dídac (min. 59 Nacho), Pereira (min. 75 Jaime), Martí Noceras i Sergi Enrich.

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Àlex Ruiz, Pagès, Agustín, Juvenal, Blas, Puigdollers (min. 71 Castell), Arnal (min. 65 Joel), Morales (min. 75 Axel) i Eneko.

Gols: 1-0 Sergi Enrich (min. 3), 1-1 Arnal (min. 58)

Estadi: Ciutat Esportiva Antonio Asensio (150 espectadors)


Nova sortida i molt semblant a les anteriors, on es va veure un bon Sabadell que si l'hagués acompanyat una mica més la sort i la definició cara porteria contrària possiblement hauria pogut sumar una nova victòria a domicili. I és que enfront hi havia un bon equip com és el filial del Mallorca que segurament estava davant la seva última oportunitat de lluitar per intentar aspirar a entrar entre els quatre primers classificats a final de lliga, i on els homes de David Pirri van mostrar les seves credencials plantant cara gairebé durant els 90 minuts de partit. Perque és veritat que l'inici va ser dubitatiu i ja al minut 3 i després d'un servei de cantonada arribaria el gol local. No vam estar atents alhora de rebutjar una pilota que Truyols pentinava al primer pal i Sergi Enrich sol al segon acabaria anotant. Durant els primers instants de partit seria l'onze de Jaume Bauzà qui tindria el comandament de l'encontre i la nostra primera arribada a l'àrea rival no arribaria fins al minut 17 en una centrada de Chapi Arnau que Arnal remataria al fons de la xarxa però que l'àrbitre havia invalidat prèviament per considerar una falta anterior del davanter gironí. Fou a partir de llavors quan les ocasions van caure del nostre costat i Eneko amb un xut desviat i un remat de Morales a centrada, altre cop de Chapi, que acabaria aturant el porter Tomeu, serien un argument prou optimista de cara a al segona meitat tot i que abans del descans els locals van estar a prop de marcar el segon amb un xut de Ximo que De Navas va enviar a corner. El segon període va començar de forma més calmada però altre cop els mallorquins van estar a prop del gol i aquest cop seria el central Truyols que després d'un altre servei de cantonada va rematar amb el cap fora per poc. D'aquesta manera vam acabar de despertar i al minut 58 arribaria l'empat obra d'Arnal i amb un gol fantasma. La jugada la va iniciar Chapi per banda dreta i després d'una bona centrada Eneko rematava però un defensa local va treure la pilota sota pals caient el refús als peus d'Arnal que tornaria a xutar amb molta força veient altre vegada com un defensa illenc treia la pilota des de dins la porteria, però aquest cop l'àrbitre va donar el gol a instancies del seu assistent que no va tenir cap dubte alhora de donar validesa al remat del gironí. Així doncs l'empat pujava al marcador i va ser en aquells moments quan els nostres es farien amb el domini del joc amb un Juvenal esplèndid a la zona ample i sobretot amb les ocasions que van sovintejar davant la porteria de Tomeu. Eneko amb un bon remat que marxaria fora per poc i una doble ocasió d'Arnal, una d'elles molt clara que el porter local desviaria amb les cames, haurien pogut fer canviar el marcador en qualsevol moment. També Joel als instants finals va tenir la seva ocasió però el partit acabaria amb un repartiment de punts i que deixa al nostre Sabadell cada cop més a prop de la permanència matemàtica.