dilluns, 26 d’abril del 2010

A 2 punts... i sense jugar!

Pere Llonch ha donat un nou aire al Sabadell B


La jornada no podia haver estat més rodona per l'Amateur del Centre d'Esports Sabadell. A finals de la setmana passada es coneixia la retirada definitiva del Internacional de Sitges, últim classificat del Grup 8 de Segona Territorial, cosa que feia que els arlequinats guanyessin el partit per 0-3 sense haver de viatjar. Recordem que si un equip es retira una vegada jugat la primera volta del campionat, el rival guanya els seus partits per tres gols de diferència. D'aquesta manera, l'Amateur sumava tres punts més en la seva lluita per l'ascens sense patir cap risc.

Ara bé, la jornada va acabar sent més positiva del previst, ja que ahir el líder Sant Andreu de la Barca va caure estrepitosament a casa davant el Vinyets Molí Vell per 1-3. Aquesta derrota combinada amb la victòria del Sabadell B deixa als arlequinats a només dos punts del líder, posició que permetria assolir l'ascens de categoria sense necessitat de jugar la promoció. A més, el fins ara tercer classificat, el Ciudad Cooperativa de Sant Boi, també va punxar a casa amb el Begues, 3-3. L'actual tercer classificat, a un punt del Sabadell, el Fontsanta Fatjó no va fallar i va golejar a l'Esparreguera per 4-1.

El proper partit del Sabadell serà aquest dissabte, 19h., davant el Sant Ildefons B de Cornellà. Partit molt important, com tots els que queden, però en cas de victòria no només mantindríem la segona posició i amb opcions d'assolir el liderat, sino que deixaríem el Sant Ildefons a onze punts i amb nules opcions de lluitar per l'ascens. La victòria d'aquest dissabte val doble. Des d'@rlekinats.com animem a tots els aficionats, donat que no coincideix amb el partit del primer equip, a que es desplaci a Cornellà de Llobregat per recolzar a l'equip filial. No es pot fallar!