diumenge, 25 d’abril del 2010

Ens deixem remuntar un marcador molt favorable

Àxel Vizuete va tornar a la titularitat


Espanyol B 3-2 Sabadell

Espanyol B: Víctor Ibáñez, Aitor (min. 52 Ángel), Javi López, Tito, Savall, Juanjo, Tai, Sielva, Luismi (min. 71 Cristian Tello), Gabri i Pedraza (min. 52 Álvaro Vázquez).

Sabadell: Ginard, Chapi Arnau, Àlex Ruiz, Pagès, Jaume, Juvenal, Axel, Puigdollers (min. 71 Castell), Joel (min. 52 Fran), Arnal (min. 62 Jordi Sánchez) i Jesús Milán.

Gols: 0-1 Arnal (min. 48), 0-2 Jaume (min. 68), 1-2 Cristian Tello (min. 76), 2-2 Álvaro Vázquez (min. 85), 3-2 Álvaro Vázquez (min. 90)

Estadi: Ciutat Esportiva de Sant Adrià (900 espectadors)

Semblava que al minut 68 el duel quedava finiquitat amb el segon gol dels nostres i que feia que el partit durant uns minuts quedés adormit. A més, el debutant Jordi Sánchez va tenir dues bones oportunitats per fer el tercer, encara que malauradament no arribaria donant vida a un filial eapanyolista que va trobar-se, gairebé sense buscar-ho, dins el partit amb el gol d'un sabadellenc i primer que feia a la Segona Divisió B, Cristian Tello. Però abans d'això el partit va començar molt igualat i amb una primera aproximació dels locals que a prop van estar d'anotar. Però també la vam tenir nosaltres amb un Arnal que sol davant Víctor Ibáñez no el va poder superar. La intensitat i les ganes van existir tot i que la manca d'encert i d'oportunitats va fer que la primera meitat fos poc distreta. Només Juvenal al minut 34 amb un xut de falta va fer treballar al porter local que acabaria enviant la pilota a còrner. El segon període va ser del tot diferent al primer, amb moltes alternatives al marcador i ocasions de gol que van aparèixer en les dues àrees. De fet a la primera oportunitat Arnal va fer gol després de rematar un còrner d'una manera un pèl estranya i amb un dubte inicial tot fent pujar el 0 a 1. Poc després ho intentava Àlex Ruiz amb un tir de falta que va sortir alt per molt poc. I al minut 68 arribaria el que semblava la sentència amb un gol calcat al primer i obra de Jaume Berlanga també després d'un servei de cantonada. Els d'Óscar Perarnau semblava que es veiessin superats del tot amb el 0 a 2 en contra i més encara amb les dues bones ocasions que va tenir el debutant Jordi Sánchez per haver fet el tercer. Però del no res va venir el gol del juvenil Cristian Tello que posava de nou al seu equip dins el partit. Quedaven menys de 20 minuts i els barcelonins van créixer en tot i no van deixar d'atacar fins al final. De fet seria un altre juvenil, Álvaro Vázquez, qui en els últims cinc minuts de partit marcaria els dos gols que farien embogir a tota l'afició espanyolista que van veure com la remuntada era un fet i que de forma matemàtica deixava enrere la possibilitat del descens directe. Encara que amb el 2 a 2 a l'electrònic el col·legiat no va voler saber res d'un penal clamorós sobre Fran per una agafada de la samarreta al davanter d'Igualada. I és que va ser un encontre amb diferents moments i espais per un Sabadell que va fer uns molt bons primers 70 minuts de partit, però en els darrers 20 hi van faltar una mica d'intensitat i de ganes cosa que ens condemnava a sortir derrotats de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.
.
Foto: R.C.D. Espanyol