dimarts, 6 de juliol del 2010

Repassem les 5 primeres edicions

La darrera final es va decidir a la tanda de penals

Estem a la setmana prèvia del sisè Torneig InterPenyes C.E. Sabadell i avui toca fer un petit resum del que van ser les cinc primeres edicions. Un torneig que va començar al 2005 com una experiència nova i que no se sabia quin acolliment tindria entre els aficionats, però el que està clar és que el Torneig cada any va a més i la prova és que aquest dissabte celebrarem la sisena edició. Un esdeveniment que no seria possible sense la col·laboració, moltes vegades desinteressadament, d'alguns patrocinadors i de persones que, voluntàriament, fan que es pugui dur a terme les 12 hores sense cap tipus de problema.

Va ser cap al 2005 que la nostra Penya va decidir engegar aquest projecte que unís en un dia a tots els arlequinats i poguessin disfrutar tot junts del seu esport preferit. En la seva primera edició, els campions van ser Penya Sabadell que van derrotar a la final a Arlekinats Anònims per 5-3. El tercer classificat van ser Waltrappers que ens van derrotar a la final de consolació. La segona edició, la de 2006, la Nova Penya Creu Alta van ser els vencedors al derrotar a Foreros Arlequinats per 4-2. Tercer classificat per @rlekinats.com que vam poder vèncer a 4 Gats Arlequinats.

Canvi de normativa

A la tercera edició va ser la del canvi de normativa, fet que va fer que algunes penyes decideixin no participar en el Torneig. A partir de 2007, l'organització va decidir que qui volgués participar de l'InterPenyes havia de ser soci del C.E. Sabadell. Una manera lògica de no perdre l'esperit del Torneig. Aquesta edició, que excepcionalment es va jugar a les Naus del Club Natació, se la va emportar Resistència Foreros, fusió dels equips Foreros Arlequinats i Resistència Arlequinada. En aquesta ocasió, el format del Torneig va ser en lligueta, és a dir, tots contra tots. La nostra Penya va finalitzar el segona posició.

Un any més tard i tornant a Can Balsach, va ser l'ocasió d'@rlekinats.com d'imposar-se en el Torneig. També en format de lligueta, vam acabar en primera posició per davant de Foreros Arlequinats i de l'equips de Socis. La cinquena edició, la darrera disputada l'any passat, Resistència Foreros guanyaven el seu segon torneig, i d'aquesta manera es convertien en el primer equip en repetir títol. Sotscampions va ser la La Curva Arlequinada que van caure derrotats a la tanda de penals en una gran final. Tercer classificat va ser l'equip de socis, que d'aquesta manera repetia el resultat del 2008.

Això són els primers cinc anys de vida del Torneig InterPenyes, que aquest dissabte 10 de juliol viurà un nou capítol a les instal·lacions de Can Balsach. De ben segur que la igualtat serà predominant durant les 12 hores del Torneig.