El Sabadell tanca la pretemporada amb victòria

Juvenal recollint el Trofeu Ciutat d'Igualada

C.E. Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Pagès, Agustín, Àlex Ruiz, Robles, Eneko, Roberto, Puigdollers, Marc Fernández i Jordi Sánchez. També han jugat: Albert, Lao, Aitor Ramírez, Bermudo, Fito, Raúl Rodríguez, Juvenal i Nélber.
.
Gols: 0-1 Agustín, 14'; 0-2 Fito, 62'; 0-3 Raúl Rodríguez, 66' i 1-3 Roger (p), 81'
.
Es va comenár golejant al Terrassa per 4-0 en el primer amistós i s'acaba la pretemporada 2010-2011 amb un altre victòria, aquest cop fora de casa i davant l'Igualada per 1-3. Un partit, que ha comptat amb la presència a les graderies de l'exjugador arlequinat i ara jugador del Prat, Fran Arévalo. Un partit que ha començat amb molta empenta per part local, però ha estat el Sabadell qui s'ha avançat en el marcador poc després de superar-se el primer quart d'hora de partit en una jugada assajada. Servei de cantonada que serveix Puigdollers, i Agustín venint des del darrera i des del punt de penal ha fet el 0-1 amb un precís remat de cap. Amb aquest resultat momentani s'ha arribat al descans, tot i que Roberto Morales, molt incisiu durant tot el partit, i Eneko podrien haver ampliat la diferència.
.
A la segona meitat, ha estat el jove Fito, possible titular la setmana vinent davant el Lleida, qui ha aprofitat una badada del porter igualadí per creuar la pilota sobre la porteria local i posar el 0-2. El tercer gol arlequinat ha estat obra de l'ex de la Gramenet Raúl Rodríguez, qui amb una vaselina després d'una bona passada de Roberto, ha fet el 0-3 i ha sentenciat el Trofeu Ciutat d'Igualada. Els locals han fet el gol de l'honor mitjançant una pena màxima que Albert no ha pogut fer res. Amb aquest 1-3 s'arribava al final i es posava punt i final a una pretemporada un pèl atípica amb menys partits de l'habitual. Ara toca preparar el debut en el campionat de Lliga de diumenge que ve (19h.), a la Nova Creu Alta davant el Lleida d'Emili Vicente.