dimecres, 18 d’agost del 2010

Tres anys de l'última victòria al Mini

Els dos golejadors arlequinats: José Mari i Carrillo

Demà el Sabadell torna a jugar un partit de pretemporada al Mini Estadi, i curiosament, avui fa tres anys que els arlequinats van aconseguir la darrera victòria en terreny barcelonista. També va ser en partit de pretemporada com el de demà. Les coses, per això, han canviat una mica. El Sabadell ha passat de Ramon Moya a Lluís Carreras, el Barcelona de Guardiola a Luís Enrique. I per aquella època, els blaugranes acabaven de baixar a Tercera Divisió i els sabadellencs havien aconseguit un parell de mesos enrere l'ascens a Segona B a Mieres. Aquell dia, el Sabadell va guanyar per 1-2 amb golàs de José Mari i un de penal de Diego Carrillo. Pel filial blaugrana, l'autor del gol va ser Matamala, ara davanter del Sant Andreu. Un altre curiositat, en l'equip de Guardiola jugava un tal Eneko Fernández.

Després d'aquella victòria del tot intrascendent, recordem que era un partit amistós més de la pretemporada 2007-2008, el Sabadell no ha tornat a guanyar al Mini Estadi. Dues visites més i dues derrotes. Aquella temporada, degut a que l'equip de Guardiola jugava a Tercera no hi va haver duel al Mini. Però sí les dues següents temporades. Fa dos, l'any del play off, i a la penúltima jornada del campionat, el Sabadell es va avançar amb un gol de Roberto de penal, però els blaugranes van remontar amb dos gols de l'avui campió del món Pedrito. Aquesta darrera temporada, els sabadellencs van sortir golejats per 3-0 i donant una pobre imatge. El partit de demà serà l'únic duel entre barcelonistes i arlequinats aquesta temporada. El resultat serà el de menys, però serà important donar una bona imatge contra un equip, aquest cop, de superior categoria.
.
Barcelona B: Oier, Olmo, Xavi Torres, Espasandín, Marc Crosas, Abraham (Oriol, 66'), Dimas, Toribio (Botía, 61'), José Luis (Fali, 57'), Eneko i Martí (Matamala, 49')
.
C.E. Sabadell: De Navas, Sierra (Antúnez, 46'), David Pirri (Javi Lara, 70'), Jaume, Pep Pagès, José Mari, Roberto (Fran Arévalo, 14'), Miki, Ollès, Carrillo i Villanova
.
Gols: 0-1 José Mari, 21'; 0-2 Carrillo (p), 26'; 1-2 Matamala, 75'
.
Àrbitre: Calle Martínez