dijous, 23 de setembre del 2010

Dura primera derrota de la temporada

Hiroshi i Joaquín van coincidir en el terreny de joc, però no van poder marcar.


Sabadell 0-2 Teruel
.
Sabadell: De Navas, Toni Lao (min. 75 Raúl Rodríguez), Pagès, Agustín, Bermudo, Juvenal (min. 46 Robles), Puigdollers, Manga (min. 60 Joaquin), Cuenca, Eneko i Hiroshi.
.
Teruel: Caballero, Jael (min. 36 Aimar), Jaime, Negral, Kiko, Borja, Monforte, Valleros, Cristian (min. 79 Pérez Rubio), Enric Pi (min. 60 Juli) i Salva.
.
Gols: 0-1 Cristian (min. 26) i Monforte (min. 70)
.
Estadi: Nova Creu Alta (1.400 espectadors)
.
Gerra d'aigua freda la que ha rebut el Centre d'Esports Sabadell. En partit de la cinquena jornada de Lliga, un recent ascendit a Segona B com el Teruel ha fet un gran partit a la Nova Creu Alta i s'ha emportat els tres punts en joc. Un equip l'aragonés que s'ha plantat molt bé en el terreny de joc i ha practicat un joc vistós e impropi de la Segona Divisió B. Ja va avisar Lluís Carreras que seria un partit complicat i els pitjors presagis s'han complert. Ha estat l'equip de Calderé qui ha gaudit de la primera ocasió del partit en un remat de Borja a la sortida d'un córner. Tot seguit, Manga ha tingut una de les millors ocasions del partit per part arlequinada, però el seu remat de cap ha picat al pal. Poc més a dir d'ocasions per part sabadellenca. Un Teruel molt atrevit i amb bon toc de pilota s'ha fet amb el domini del joc i fruit d'això ha arribat el primer gol del partit. Pilota llarga que pentina Salva cap a Cristian i aquest amb un toc suau supera la sortida de De Navas. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans, ja que un remat d'Hiroshi a centrada d'Eneko ha sortit fora.
.
La segona meitat amb començat amb un Sabadell convençut de remuntar el partit. De nou el japonés ha pogut empatar, però el seu remat ha sortit fregant el pal de la porteria de Caballero. El Sabadell buscava l'empat i tenia el domini de la pilota, però avui ha faltat frescura en homes important en partits anteriors com el cas d'Isaac Cuenca. El Teruel, sortint mol bé des del darrera, hauria pogut sentencia molt abans del que ho ha fet. Finalment, Monforte des de dins l'àrea i amb un xut que ha tocat en un defensor arlequinat, ha establert el 0-2 que a la postre seria definitiu. Més aprop ha estat el tercer gol aragonés que no pas el gol que fes retallar distàncies al Sabadell. Ni el fet de jugar amb un segon davanter amb l'entrada del recuperat Joaquin ni jugar amb tres defenses ha fet crear més ocasions. El Teruel ha estat millor i ha merescut guanyar el partit.