dimarts, 21 de setembre del 2010

El Rival: C.D. Teruel

Serà la primera visita oficial del Teruel a la Nova Creu Alta


Primer enfrontament de la història en competició oficial entre el C.E. Sabadell i el C.D. Teruel. L'equip aragonés, recent ascendit a Segona Divisió B després de 19 anys a la Tercera Divisió aragonesa. Després de dos intents consecutius sense poder aconseguir l'ascens, a la tercera va anar la vençuda i després de quedar campió va superar al Noja en l'eliminatòria de campions. Per segona temporada consecutiva, el català Ramon Maria Calderé serà l'entrenador. Tot i que durant l'estiu es va rumorejar sobre la seva marxa al Barcelona de Guayaquil, finalment l'ex del Reus és el màxim responsable del Teruel.

Com sol ser habitual, tots els equips de Calderé solen ser grups força sòlids i bé treballats defensifvament. Arrel d'això s'explica l'inici de Lliga del Teruel en que només ha encaixat tres gols i els seus partits acostumen a ser encontres amb pocs gols i molt típics de Segona B. Per contra, els hi costa molt fer gols. Aquest dissabte van aconseguir la primera victòria en superar per la mínima a l'Hospitalet. Han conservat el bloc que els va fer pujar a Segona B al mes de juny i només han realitzat petites incorporacions. El baix pressupost fa que la majoria dels seus jugadors siguin futbolistes de la zona i amb experiència a Tercera, però molt poca a Segona B. El jugador més important del Teruel és Juli, mitjapunta amb qualitat però amb excasa capacitat golejadora. La zona més completa és la defensiva. A l'experimentat Caballero, ex Sangonera, se li uneix una defensa molt sòlida i que serà bàsica en la possible permanència de l'equip. Tres d'aquests jugadors són fitxatges d'enguany: Jaime, Javi González i Negral, aquests dos últims procedents del Leganés. A la zona ample, destaca la presència d'un altre ex de l'equip madrileny, David Valleros que aportarà experiència i lideratge.

Com no podia ser d'un altre forma en un equip que acaba de pujar de Tercera Divisió, l'objectiu del Teruel de Ramon Maria Calderé no és un altre que la permanència a Segona Divisió B. Complir aquest objectiu passarà per fer-se fort en el seu estadi de La Pinilla. Com hem dit abans, els equips de Calderé solen ser molt difícil de guanyar i sens dubte no serà un rival fàcil de guanyar.