dissabte, 11 de setembre del 2010

El Rival: C.F. Sporting Mahonés

L'únic cop que l'Sporting Mahonés ha visitat la Nova Creu Alta


Vuitena temporada de l'Sporting Mahonés a Segona Divisió B i segona de forma consecutiva. Després de la bona temporada passada, en la qual va aconseguir la permanència, el català Joan Esteva complirà la seva segona campanya al club de Maó. De nou, la salvació a la categoria de bronze serà l'objectiu d'enguany.

I ho haurà de fer sense homes importants dins l'esquema de la temporada passada. Guillem Martí, pichichi de l'equip amb 17 gols, ha marxat al futbol austríac. A més, Libo, Tomeu Reynes i Sergio Martínez han fitxat per Terrassa, Binissalem i Badalona, respectivament. Quatre baixes claus per Esteva. La resta de l'equip segueix sent la mateix, sens dubte un punt a favor. Pocs fitxatges ha realitzat l'equip menorquí. De les altes realitzades, destaquen les arribades de l'ex de la Grama Pedro Garcia, el davanter ex del Sant Andreu Marcos Jiménez i el defensa Martí Noceras procedent del filial del Mallorca. Juntament amb aquests fitxatges, el porter Moso, els defenses David Sánchez, que va estar a punt de fitxar pel Sabadell ara fa dues temporades, Raúl Capó, més els migcampistes Mourad, Pedro Capó i el capità Moyano són peces claus per l'entrenador. Destaca a la zona ofensiva, Trujillo que en l'última jornada davant l'Hospitalet va fer un hat-trick, tots tres gols de bellesa factura. Un any més, Iray Barreto, ex jugador del Figueres i vell conegut de l'afició arlequinada, tornarà a la Nova Creu Alta.

Com hem dit abans, l'objectiu primordial del club no és altre que mantenir-se a Segona B i assentar el projecte. De totes maneres, no és descartable que siguin un dels equips revelacions donat que es manté la gran majoria de jugadors i els fitxatges realitzats complementen perfectament la plantilla. Serà un rival a tenir en compte, sobretot en els partits que juga com a local a Bintaufa. Només hi ha un precedent de l'Sporting Mahonés a la Nova Creu Alta i va ser la temporada passada. Victòria arlequinada per la mínima amb autogol de l'exegarenc Capó.