diumenge, 12 de setembre del 2010

Merescut primer triomf de la temporada

Eneko Fernández de Garayalde, autor del primer gol de la temporada 2010/11 a l'estadi.


Sabadell 2-1 Sporting Maonès

Sabadell: De Navas, David Bermudo, Toni Lao, Azparren, Agustín, Manga (min. 72 Fito), Isaac Cuenca, Juvenal (min. 75 Robles), Hiroshi, Puigdollers i Eneko (min. 63 Marc).

Sporting Maonès: Moso, David Sánchez, Martí Noceras, Raúl Capó, Jeroni, Moyano (min. 60 Canario), Rubén, Pedro Capó, Marcos, Iray (min. 65 Mourad) i Trujillo (min. 72 Pedro).

Gols: 1-0 Eneko (min. 12), 2-0 Hiroshi (min. 53), 2-1 Marcos (min. 57)

Estadi: Nova Creu Alta (1.800 espectadors)
.
Es van repetir les sensacions i el bon joc que els nostres ja van oferir-nos la setmana anterior al camp del Badalona i altre cop el resultat va semblar massa curt pels mèrits que van disposar els homes de Lluís Carreras sobre la gespa. La forta pressió i la molta ambició van ser la tònica davant els balears i ben aviat vam anotar el primer gol de la matinal després d'una gran jugada per banda dreta d'Isaac Cuenca que acabaria rematant al fons de la xarxa i amb el cap Eneko. Seria el millor premi pel de Saragossa després del prematur canvi que va patir a l'estadi del Centenari de Badalona. Amb el marcador a favor l'equip va continuar treballant amb criteri oferint molt de toc a la zona ample i obrint molt el joc a les bandes on la màgia de Cuenca desbordava als seus rivals. També Hiroshi va fer un gran partit oferint-se constantment i seves van ser les aproximacions que podrien haver fet augmentar el resultat abans del descans. I és que els de Maó gairebé no van apropar-se davant De Navas i només un xut de Marcos desviat i un altre de Trujillo de falta van ser l'argument ofensiu dels de Joan Esteve. El segon període va seguir el mateix guió on el nostre Sabadell volia ampliar distàncies, cosa que s'aconseguiria aviat gràcies a una altra centrada per banda dreta de Cuenca que Eneko de cara deixaria per a que Hiroshi anotés el segon gol saballut. Els aficionats cofois pel bon joc desplegat i pel resultat, semblava que veurien com arribaria la primera victòria i de forma tranquila. Però acte seguit i només quatre minuts després, una badada col·lectiva en defensa va significar el gol illenc gràcies a un remat de Marcos en el que res va poder fer De Navas. El partit va continuar amb un Sabadell en busca de la sentència i altre cop Hiroshi de cap i un xut de Cuenca van estar molt a prop de significar el tercer gol que hauria estat el més just vist el bon joc que van desplegar els nostres. Es va controlar bé al rival que només va inquietar en un xut llunyà que acabaria sortint fregant el pal dret de De Navas tot just abans que l'àrbitre decretés la finalització del partit i on es va poder saborejar el primer triomf de la temporada.