dilluns, 27 de setembre del 2010

Ofici i treball per vèncer a Villafranqueza

Els jugadors celebrant l'únic gol del partit obra d'Isaac Cuenca


Alacant 0-1 Sabadell

Alacant: Alberto, Álex García, Alcántara, Castán, Blanco, Alcolea (min. 66 Fonte), Serramitja, Urrea, Nacho Casanova (min. 52 Rubén), Manzano (min. 58 Uriarte) i Óscar Martín.

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo, Pagès, Agustín, Robles, Cuenca, Fito (min. 66 Manga), Marc Fernández (min. 82 Joaquin), Puigdollers (min. 70 Juvenal) i Eneko.

Gols: 0-1 Cuenca (min. 38)

Estadi: Ciutat Esportiva de Villafranqueza (300 espectadors)

Era la primera visita del nostre equip a la Ciutat Esportiva de Villafranqueza on aquesta temporada l'Alacant jugarà els seus partits com a local, almenys durant la primera volta de campionat. Camp força petit i també incòmode on el Sabadell va saber treballar fort en defensa per a poder sortir a la contra de forma perillosa. Els primers minuts de partit no van tenir un dominador clar i les ocasions de gol tampoc van existir, fins que els locals van gaudir de la primera aproximació clara als 33 minuts amb un xut escorat de Nacho Casanova que De Navas va aturar espectacularment. Acte seguit era Serramitja quan tot sol va xutar massa alt des de dins de l'àrea saballuda després d'una altra jugada de Nacho. Van perdonar els de Vicente Borge i poc abans d'arribar al minut 40 una contra molt ben trenada entre Marc Fernández i Isaac Cuenca va acabar amb el gol d'aquest últim amb un toc suau i en el que res va poder fer el porter Alberto. L'alegria entre els nostres homes va ser molt gran tot intentant oblidar el dur cop patit dimecres passat davant el Teruel. A la segona meitat es va continuar veient un partit molt seriós de tota la defensa sabadellenca on Pagès va sobresortir fent desaparèixer del partit al davanter més perillós dels blaus, Óscar Martín, que només va poder provar sort amb algun xut llunyà. I la sentència hauria pogut arribar en una altra contra en la que Marc sol davant el porter Alberto va creuar molt bé la pilota que acabaria picant al pal de la porteria local. També Juvenal ho va intentar de lluny, però el segon gol dels nostres es continuava fent de pregar, més encara quan al minut 76 una bonica jugada de Cuenca va acabar altre cop picant contra el pal d'Alberto i el refús tampoc el podria aprofitar Manga que xutaria fora. Fou una pena que acabaria significant un patiment extra per als nostres en els darrers 10 minuts de partit quan l'Alacant va volcar-se sobre la porteria d'un De Navas que salvaria l'empat en un remat a boca de canó de Serramitja que acabaria en servei de cantonada. Finalment els nervis van valer la pena en la que seria la segona victòria de la temporada, primera fora de casa, en una demostració d'ofici i treball sobre un camp ben complicat.