diumenge, 24 d’octubre del 2010

10a Jornada Lliga: C.E. L'Hospitalet-C.E. Sabadell


Primera de les dues jornades que el Sabadell disputarà consecutivament fora de la Nova Creu Alta. Avui diumenge serà el torn de l'Hospitalet i d'aquí set dies el líder del grup, l'Orihuela. Allargar la ratxa de resultats i bon joc ha de ser l'objectiu dels homes de Lluís Carreras. A l'altre cantó, l'Hospi d'Ángel Pedraza voldrà aconseguir la primera victòria de la temporada -segona en total- com a local. En el darrer partit van caure per la mínima a Los Arcos d'Oriola.

El tècnic de Sant Pol de Mar seguirà sense poder comptar amb Joaquin, Alberto Manga, Eneko i Bermudo, lesionat el passat diumenge davant el Mallorca B. Tot sembla indicar que Agustín estarà recuperat de les seves molèsties. Amb aquest parte de baixes, l'onze probable que salti al Municipal de la Feixa Llarga pot ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Agustín, Azparren, Lao, Ciércoles, Puigdollers, Fito, Cuenca, Marc Fernández e Hiroshi. L'únic dubte és saber si s'arriscarà amb Agustín i si amb els laterals que van acabar contra el Mallorca B -Lao a la dreta i Chapi a l'esquerre- o bé dóna, per primer cop en Lliga, l'oportunitat al jove Àlex Ruiz. Pel que fa a l'Hospitalet, Ángel Pedraza no pot comptar amb l'exarlequinat Viale i Moussah sancionats, ni amb Óscar Álvarez i l'exegarenc Jordi Martínez per lesió. Qui si podrà jugar serà l'última alta d'aquesta mateixa setmana, que no és un altre que el fill del tècnic Pedraza, Marc, que després de desvincular-se de l'Espanyol ja portava unes setmanes entrenant amb els riberencs.
El partit donarà inici a les 12h. a la Feixa Llarga amb arbitratge de Pinto Herrera del col·legi de Tenerife. El darrer precedent amb el Sabadell va ser la victòria per 2-1 la temporada passada davant el València Mestalla a l'estadi. Els preus de les entrades són els següents:
.
Tribuna/General: 15 euros
Menors 14 anys: entrada gratuïta