dissabte, 23 d’octubre del 2010

El Rival: C.E. L'Hospitalet

L'Hospi té jugadors contrastats a Segona Divisió B


L’equip presidit per Miguel García torna a Segona B després de dues temporades a Tercera i on la campanya anterior va acabar com a campió per davant d’un Reus que va assetjar als riberencs fins a última hora. El primer lloc els va servir per a que disputessin una dura eliminatòria davant el Rayo Vallecano B que no van poder superar, in-extremis, quan els madrilenys van marcar el gol que els valia l’ascens en els últims instants del partit de tornada que es va disputar a la Feixa Llarga. L’eliminatòria de repesca els va portar a jugar contra l’Azuqueca i van tenir molts problemes per superar-los. Una derrota fora de casa per 1 a 0 els va obligar a remuntar, fins i tot un altre gol dels manxecs durant la tornada tot just abans del descans. Però en una segona meitat molt patida acabarien donant la volta al marcador i s’imposarien per un 3 a 1 final que els donava accés a la darrera ronda. Llavors l’Almeria B seria un altre dur rival però l’empat a gols fora de casa va ser suficient com per pujar novament de categoria. L’entrenador de l’ascens va ser un Jordi Vinyals que acabaria marxant de L’Hospitalet per engrescar-se a un gran projecte com és el del Castelló.

Per substituir-lo va arribar Àngel Pedraza, un tècnic molt metòdic i amb les idees molt clares, a més d’acumular ja molta experiència dins el futbol català. Els de la Feixa Llarga no van fer massa moviments durant l’estiu i van decidir mantenir el bloc de jugadors que tan bon rendiment els va donar la temporada anterior. Així doncs, homes de la talla del porter Carles Craviotto, dels defenses Hammouch, els germans Viale, Barón o els centrecampistes Toni Velamazán, Lobato, Cristian Gómez o Cristian Alfonso seran tot un luxe per a un equip confeccionat per assolir la permanència sense angúnies. I tot això sense oblidar una davantera amb David Coromines o els ja veterans Eloi Fontanella i Jordi Martínez. A pesar de mantenir aquest bon conjunt, els hospitalencs van reforçar-se amb l’atacant Sergio Cirio, màxim golejador la temporada anterior a Tercera amb el Prat, els centrecampistes Pitu que va firmar procedent del Badalona i Rubén García que ho va fer del Lleida i que s’espera que sigui tot un líder a la zona ample del rectangle de joc. Mentre que a la part del darrera, un altre home amb molta experiència en categories superiors, Óscar Álvarez, fitxat del Girona, va venir a ser també un referent al centre de la defensa. A més, s'ha d'afegir el fitxatge d'aquesta mateixa setmana de Marc Pedraza, fill de l'entrenador, i que portava entrenant fa setmanes amb l'Hospi després de rescindir el contracte amb l'Espanyol.

L’última visita que vam realitzar a la Feixa Llarga, data de la temporada 2007/08, llavors vam empatar sense gols, en un camp que no se’ns dona massa bé ja que només hi hem guanyat en dues ocasions -les temporades 2002-2003 i la 1994-1995-, sempre per 1 a 2.