dimecres, 13 d’octubre del 2010

Hiroshi torna abans d'hora

Hiroshi va jugar els últims minuts davant el Teruel

Quatre partits -Alicante, Alzira, Gandia i Lleida en Copa RFEF- són els que s'ha perdut el davanter japonés Hiroshi amb el Sabadell. Encara podria haver estat pitjor, però la prematura eliminació del Japó en quarts de final davant Corea del Sud ha fet que el davanter cedit pel Girona torni a Sabadell abans del previst i amb possibilitat d'entrar en la convocatòria pel partit d'aquest diumenge a la Nova Creu Alta davant el filial del RCD Mallorca.

El paper d'Hiroshi en el campionat asiàtic Sub 19 ha estat força destacat, ja que ha estat autor de quatre gols. Va debutar davant els Emirats Àrabs Units i va tenir la sort de fer el gol de la victòria en el temps de descompte aprofitant una errada majúscula del porter rival. Va descansar davant Vietnam en la segona jornada de la fase de grups, però si que va participar en l'últim partit davant Jordània. En només vint minuts va tenir temps per marcar el seu segon gol del Torneig. Ja en les eliminatòries, davant Corea del Sud, Japó es va avançar per 2-0, tots dos gols d'Hiroshi. El primer amb un gran xut dins l'àrea i el segon de penal. Quant tot indicava que el Japó és classificaria per semifinals, Corea del Sud va remuntar abans del descans. A la segona meitat el resultat ja no es va moure i el Japó va quedar eliminat del Torneig.

Balanç positiu a Sabadell

La baixa d'Hiroshi al Sabadell tot feia indicar que ho acabaria pagant l'equip de Lluís Carreras. Sobretot perquè el davanter japonés és trobava en estat de gràcia i havia anotat tres gols en l'inici del campionat. Però tot el contrari. Amb un balanç de 6 punts sobre 9 disputats, el Sabadell s'ha mantingut a la zona mitja-alta de la classificació. Clau ha estat l'aportació dels joves Isaac Cuenca i Marc Fernández. Cuenca va donar els tres punts a la ciutat esportiva de Villafranqueza davant l'Alicante a passada de Marc. Set dies més tard, els papers és van intercanviar. Cuenca va donar l'assistència i Marc Fernández de cap va donar els tres punts al Sabadell i la segona victòria consecutiva. L'única relliscada sense el japonés ha estat aquest diumenge al Guillermo Olagüe de Gandia. Esperem que Ibusuki Hiroshi continui la ratxa de gols que va començar aquí i ha continuat a la Xina.