dijous, 7 d’octubre del 2010

La final és resoldrà a la Nova Creu Alta

Oriol Torres ha salvat avui al Sabadell en la Copa RFEF


Lleida 0-0 Sabadell

Lleida: Palau, Gallego, Pau Bosch, Paco Vázquez, Dupi (Yeray, 61'), Miki Massana, Salat, Domi, Cheikh, Imaz (Rayo, 77') i Dani Pujol (Esteve, 65')

Sabadell: Oriol Torres, Chapi Arnau, Agustín, Alex Ruiz, Bermudo (Toni Lao, 45'), Juanjo, Manga, Mario Quereda, Aitor Ramírez, Raúl Rodríguez (Jordi Sánchez, 61') i Joaquin (Nélber, 45')

Gols: -

Estadi: Camp d'Esports (200 espectadors)

Tot per decidir. El partit de tornada que és disputarà el proper dimecres 20 d'octubre a la Nova Creu Alta decidirá qui és el campió català de la Copa RFEF i obté l'accés a la fase nacional de la competició. L'encontre que avui han disputat Lleida i Sabadell no ha estat suficient perquè cap dels equips agafés una mínima avantatge de cara al partit de tornada. I això que el Lleida ha gaudit d'alguna ocasió per posar-se per davant en el marcador, però s'han trobat amb un gran Oriol Torres, que avui debutava oficialment amb el Sabadell, i que ha evitat la derrota sabadellenca al Camp d'Esports. El domini del joc i de la pilota era del Sabadell, però les ocasions les posava l'equip local. En l'única arribada amb perill del Sabadell, Agustín ha pentinat massa una falta botada per l'avui titular Alberto Manga. Ja a les acaballes del partit, el Lleida ha gaudit d'una clara ocasió de gol, però el xut del davanter lleidatà ha topat, un cop més, amb Oriol Torres. Amb aquest empat a zero, tot queda obert pel partit de tornada. Ara, el Sabadell tornarà als entrenaments per preparar el proper compromís, aquest cop en Lliga, al Guillermo Olagüe de Gandia.