diumenge, 17 d’octubre del 2010

Matinal arlequinada

L'afició arlequinada té doble cita avui diumenge


És poc habitual que el Sabadell disputi els seus partits com a local un diumenge pel matí, però que a més coincideixi amb el Sabadell Amateur encara és més inhabitual. Avui és dóna aquesta circumstància i els aficionats tenen doble cita arlequinada. A partir de les 10 a la Ciutat Esportiva Olimpia, Sabadell B i Taradell s'enfrontaran en partit corresponent a la sisena jornada de Primera Territorial. Un cop acabat aquest partit, a escasos metres, el Sabadell rebrà el Mallorca B a la Nova Creu Alta en la novena jornada de Segona B.

Anem cronològicament. El Sabadell B rep el Taradell amb l'objectiu de sumar tres punts més a casa i superar l'última ensopegada de fa set dies a Vic en un partit disputat en unes condicions molt adverses. El seu rival serà el Taradell, un clàssic de la Primera Territorial, que és troba només dos punts per sobre dels arlequinats i que en l'últim partit va caure a casa per 1-3 davant Les Franqueses. Els homes d'Aleix Giol intentaran sumar tres punts més a Olimpia després de la darrera de fa dues setmanes contra el Vilanova del Vallès. L'entrenador arlequinat té la baixa de Marcos per sanció. El partit donarà inici a les 10h. i serà arbitrat per Campos Labaila del col·legi de Granollers.

Un cop acabi el partit a Olimpia, donarà inici la novena jornada de Segona B pel Sabadell. El rival no és un altre que el filial del Mallorca. Un equip de trist record, ja que la temporada passada va ser el botxí de Ramon Moya. Després de l'ensopegada a Gandia, la victòria és casi obligada per continuar a la zona alta de la classificació. Lluís Carreras, que veurà el partit des de la graderia al ser sancionat amb un partit per la seva expulsió al Guillermo Olagüe, no podrà comptar amb els lesionats Joaquin, Eneko, Manga i Agustín. En el costat positiu està la reaparació d'Hiroshi, un cop va ser eliminat amb el Japó en el campionat Sub 19 d'Àsia, Juvenal que torna després del seu compromís amb Guinea Equatorial i Azparren que ja s'ha recuperat del seu trencament muscular. D'aquesta manera, l'onze titular podria ser el format per De Navas, Toni Lao, Azparren, Pagès, Bermudo, Robles, Puigdollers, Fito, Raúl Rodriguez, Isaac Cuenca i Marc Fernández. El partit començarà a les 12h. i serà arbitrat per Mateo Valero del col·legi de València.