diumenge, 7 de novembre del 2010

12a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-U.D.A. Gramenet


Dia de retrobades. El partit entre el Sabadell i Gramenet, a més de ser un dels clàssics de la Segona Divisió B -un total de 15 enfrontaments-, el d'enguany serà un partit especial per a molts dels protagonistes. Serà la primera vegada que Ramon Moya torni a la Nova Creu Alta després de la seva etapa al club sabadellenc. Però a més, la Grama arriba amb sis futbolistes amb passat arlequinat: Adrià Mir, Sierra, Cazorla, Pradas, Axel Vizuete i Gimeno, aquest últim no podrà jugar per sanció. Però és que al Sabadell també n'hi han futbolistes amb passat en el club colomenc: Toni Lao, Raúl Rodríguez i Pep Pagès. Un partit amb molt de morbo, però amb necessitat pels dos equips d'aconseguir la victòria. El Sabadell per no allunyar-se de les posicions de PlayOff i el Gramenet per sortir de la posició de promoció de permanència.

Pel que fa als equips que podrien sortir d'inici sobre la replantada gespa de la Nova Creu Alta, Lluís Carreras recupera per aquest partit al jugador aragonés Eneko Fernández. Azparren, en principi, no hauria de tenir problemes per ser de la partida, però en canvi, seguirà sense comptar amb Alberto Manga -en la recta final de la recuperació- i Joaquin, recén operat dels seus problemes al bessó. Tampoc podrà seure a la banqueta, per segon partit consecutiu, el preparador físic Sergio Dorado. Així doncs, l'onze possible podria ser el format per: De Navas, Toni Lao, Agustín, Azparren, Bermudo, Robles, Puigdollers, Fito, Cuenca, Marc Fernández e Hiroshi. Pel que fa a l'equip visitant, el que entrena el lleidatà Ramon Moya, no podrà alinear al veterà Carles Gimeno que va ser expulsat per doble amonestació en el partit del passat diumenge davant l'Hospitalet. El duel donarà inici a partir de les 17h. i serà arbitrat per Rodríguez Ramos del col·legi de Las Palmas. L'últim precedent amb aquest àrbitre és de la temporada 08-09, també a l'estadi, i amb victòria arlequinada per 4-1 davant el Lleida.

El partit, a més del morbo ja comentat, tindrà altres al·licients. Abans de l'encontre, a partir de les 15.45h. és farà la tradicional presentació del Futbol Base i també és rendirà homenatge a Vicenç Martínez, jugador de la plantilla de la temporada 1942-1943 que va aconseguir el primer ascens a Primera Divisió. Els preus de les entrades són els següents:

General: 15 euros
Jubilats i Juvenil: 10 euros
Tribuna: 30 euros
Menors 12 anys: entrada gratuïta