diumenge, 21 de novembre del 2010

14a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-U.E. Sant Andreu


Excepcionalment, el Sabadell disputarà un partit a la Nova Creu Alta en horari matinal sense que el rival sigui un equip balear. El fet que Televisió de Catalunya retransmeti el partit en diferit uns minuts més tard, ha fet que el Sabadell s'hagi decidit per programar l'encontre a les 12h. Sigui com sigui, el partit entre sabadellencs i Sant Andreu és preveu com un partit força atractiu i amb l'objectiu de seguir l'estela dels quatre primers per part dels equips.

Lluís Carreras seguirà sense poder comptar amb Joaquin Rodríguez i tampoc amb Alberto Manga. El granollerí, tot i que semblava que podia reaparèixer aquesta setmana, encara tardarà un parell de partit en recuperar-se. En canvi, Isaac Cuenca podrà ser de la partida un cop superats els problemes de pubis que el van impedir jugar davant l'Atlètic Balears. Així doncs, l'onze possible podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Lao, Agustín, Bermudo, Ciércoles, Puigdollers, Fito, Cuenca, Eneko i Hiroshi. Pel que fa al Sant Andreu, el seu entrenador Natxo González no podrà alinear a dos homes importants de la plantilla com són l'ex del Badalona Luís Blanco i l'exegarenc Morales. Si que podran jugar a la Nova Creu Alta els exarlequinats Joel, Socias, Xavi Moro i Pelegrí.

Tal i com hem dit, el partit donarà inici a les 12h. i serà arbitrat per Acosta Lorenzo del col·legi de Tenerife. Per aquest partit, la directiva arlequinada ha decidit programar una de les tres jornades econòmiques de la temporada. Així doncs, els socis hauran de pagar 10 euros per presenciar en directe l'encontre. La resta de preus són els següents:

Socis

General: 10 euros
Jubilat/Juvenil: 7 euros
Tribuna: 10 euros

No socis

General: 18 euros
Tribuna: 30 euros
Juvenils/Jubilats: 12 euros
Menors de 12 anys: entrada gratuïta