dilluns, 15 de novembre del 2010

Amarg empat a les illes

L'onze titular que ha sortit a l'Estadi Balear

Atlètic Balears 0-0 Sabadell

At. Balears: Fernando, Tena, Tolo Reus, Del Castillo, Goffin, Coco, Áaron (min. 53 Rafael), Ernesto, Lucas (min. 62 Savoia), Martins (min. 80 Hoyos) i Peter.

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Toni Lao, Agustín, Ciércoles, Raúl Rodríguez (min. 56 Hiroshi), Fito (min. 73 Robles), Marc, Puigdollers (min. 53 Juvenal) i Eneko.

Gols: Sense gols.

Estadi: Balear (800 espectadors)

Partit típic de la categoria amb domini territorial d’un Sabadell ben plantat sobre el rectangle de joc mallorquí però on hi seguim sense haver guanyat mai. El punt tot i no ser dolent hauria pogut ser millor si l’àrbitre no hagués anul·lat per fora de joc, un gol legal al japonès Hiroshi a falta de tres minuts per la finalització de l’encontre. La primera meitat va ser força igualada on el Sabadell va voler tenir el control de la pilota buscant sempre el toc i el joc per terra encara que només fins a tres quarts del camp. Els locals per la seva banda també van intentar-ho però de forma molt més directe penjant pilotes a l’àrea d’un De Navas que les poques intervencions que va tenir les va resoldre a la perfecció com per exemple davant un xut de Martins al minut 16. Els nostres jugadors sempre van buscar el joc per bandes amb Raúl Rodríguez i Eneko, que va tenir una bona ocasió en un fort xut, mirant de trobar el remat d’un Marc Fernández que no va tenir oportunitats per marcar davant el porter local Fernando. El segon període va ser força semblant al primer amb un Sabadell dominador però força estèril en quan a fabricar ocasions clares de gol. El primer en provar-ho però va ser Rafael al minut 55 i De Navas va lluir-se davant el jugador nigerià. Tampoc es va quedar enrere un Sabadell que amb l’entrada d’Hiroshi al terreny de joc va veure augmentada la seva presència a la zona ofensiva. De fet en dues ocasions va provar-ho però sempre va ser ben contingut per la defensa balear que molt segura no va donar massa opcions al davanter saballut. Però la polèmica encara no havia arribat i és que corria el minut 85 quan en una contra conduïda per Marc Fernández acabaria amb un tir dur de l’ex de l’Europa que picaria contra el pal i el refús el recolliria Hiroshi per acabar introduint la pilota dins la xarxa local, però fou l’assistent qui anul·laria el gol, malament, per un fora de joc que no va existir. Curiosament dos minuts més tard i aquest cop si en un clar fora de joc de Savoia significaria que De Navas hagués de fer una gran intervenció, en un partit que finalitzaria sense gols i amb un Sabadell que després del gol anul·lat, marxaria de Palma de Mallorca amb un mal gust de boca.