dissabte, 13 de novembre del 2010

El Rival: C.D. Atlètic Balears

El Sabadell no ha guanyat mai en Lliga a l'Estadi Balear

Els mallorquins, amb un bon dispendi de diners i els fitxatges de jugadors molt importants, sembla que no han començat la lliga com esperaven els seus dirigents. A més, un dels reforços estrella de l’estiu, Manolo Lanzarote, va deixar tirats als illencs per fitxar finalment per l’Eibar. Tampoc farà la temporada sencera Goran Milojevic, entrenador que va iniciar la lliga a la banqueta, però que els mals resultats i el mal joc de l’equip el van acabar condemnant i el seu substitut, un altre exjugador del Mallorca, Siviero, va ser l’encarregat de substituir-lo.

I és que durant el mercat estival, l’entitat presidida per Fernando Crespí va gratar-se la butxaca fent fitxatges importants, com el del porter Fernando, format a les categories inferiors de l’Atlético de Madrid i amb experiència a Segona A, o els defenses David Garcia, ex del Terrassa, el belga Goffin, el nigerià Koke o els excel·lents centrals Tolo Reus i Oscar que van firmar del Binissalem i de l’Estepona respectivament. Al centre del camp tampoc van escatimar en recursos fent efectius els fitxatges d’Arnau Caldenteny que va estar-se molts anys al filial del Barça o Áaron que va fitxar provinent de la Gramenet. Però al davant és on tenen més perill i molta pólvora amb Daniel Lucas que va molt bé per alt, i sobretot, Matar Diop que és tot un perill per a les defenses rivals gràcies a la seva velocitat. Tot i els mals resultats de l’inici de campionat, són un equip cridat a ser dels importants del grup i amb força possibilitats d’èxit si acaben aconseguint un joc més col·lectiu i no pas tant individual. I és que l’ascens de la temporada anterior al camp del Tudelano va ser un èxtasis per a una afició que va desplaçar-se en massa per animar al seu conjunt. Per tant voldran fer una bona temporada tot i que el dubte més gran que se’ls planteja serà la conjunció de molts dels fitxatges nous i el d’un canvi d’entrenador al començament de la lliga.

La darrera visita que vam fer a l’estadi balear és de fa dues temporades. Llavors, tot i jugar amb dos homes més, no vam ser capaços d'aconseguir els tres punts. Juvenal amb un bonic gol va avançar als arlequianats, però el jugador de Badia del Vallès Áaron Bueno, va igualar el partit a poc pel final. L'estadi Balear és un camp on mai hem guanyat en partit de lliga. És dóna la curiositat que sabadellencs i balears s'enfrontaran tres vegades en menys d'un mes al quedar emparellats en els setzens de final de la fase nacional de la Copa RFEF.