dissabte, 27 de novembre del 2010

El Rival: Ontinyent C.F.

L'Ontinyent d'enguany no és el que va estar a punt de pujar a Segona A


Contra tot pronòstic, l’Ontinyent va ser la revelació de la lliga anterior o fins i tot va ser a menys d’un minut d’aconseguir l’ascens a Segona Divisió A. I és que després d’acabar la lliga en tercer lloc, va jugar les eliminatòries d’ascens, superant al Guadalajara i l’Eibar i caient de forma molt polèmica davant l’Alcorcón que acabaria remuntant un 0 a 2 en contra per acabar guanyant ja en temps de descompte per 3 a 2 a un Ontinyent que ja es veia a la divisió de plata del futbol espanyol.

Molts dels jugadors que van aconseguir aquella fita van deixar l’equip valencià l’estiu passat, com ara el porter Rangel i el defensa Raúl Muñoz que van marxar al Castelló, Álex Cacho que va signar pel Sant Andreu, Paco Montañés que va fitxar per l’Alcorcón o el màxim golejador la temporada passada, David Torres, que va firmar pel Ceuta. Tot i així l’equip que segueix dirigint Toni Aparicio conserva bons jugadors com el defensa central Gonzalo, un dels millors de la categoria, Saavedra, o els jugadors més ofensius Javi Rubio, Kikín, l’exsaballut Montava o Alberto. Tot i això saben que repetir l’experiència de la temporada passada serà molt complicat encara que a casa voldran seguir sent l’equip rocós i difícil de batre que tants bons resultats els ha donat aquests últims anys. I és que la defensa segueix sent la part que més treballa Aparicio a l'hora d’afrontar els partits, sobretot lluny del Clariano. Per substituir les baixes patides, els valencians van fer-se amb bons jugadors, com ara el porter Miguel Ramos provinent de la Gramenet o els defenses Arturo i Diego Alegre firmats del València Mestalla i Conquense, respectivament. Però al centre del camp i al davant és on van incorporar a més homes, com el portuguès Feli que va arribar del Logronyès o Navarro provinent de l’Oriola. A la zona més ofensiva l’exarlequinat Javi Vicente també va arribar de l’Oriola i l’extrem Paco Esteban va fer-ho de l’Elx, tot i que César Remón que va signar del Dènia i Álvaro Líbano de l’Osasuna B són els homes més perillosos i als qui haurem de vigilar de ben a prop, sobretot aquest últim que és dels màxims artillers de l’Ontinyent.

La darrera visita que vam fer al Clariano data de la primera jornada de la temporada anterior on llavors vam caure per la mínima, 1 a 0, amb gol de Rubén. Un partit que se li va posar coll amunt al Sabadell ben d'hora amb l'expulsió en el primer temps de Roberto Morales. L'última victòria arlequinada va ser la temporada 2007-2008 per 1-3 amb gols de Miki, Diego Carrillo i Cervián.