dissabte, 6 de novembre del 2010

El Rival: U.D.A. Gramenet

Toni Lao i Raúl Rodríguez jugaran contra el seu exequip


Retorn. Així podria definir-se un partit que estarà marcat per la quantitat d’exjugadors saballuts que acumula aquesta temporada la Gramenet. A l’estiu, després de molts problemes econòmics, l’empresari Rafael Osuna va salvar l’entitat colomenca del descens administratiu fent efectiva una bona suma de diners que va servir per a pagar les denúncies que havien formulat molts dels futbolistes que van jugar la temporada anterior a Can Peixauet. A més, van apostar per un tècnic amb experiència en les situacions més complicades i van decidir fer-se amb els serveis de Ramon Moya, que trepitjarà novament la Nova Creu Alta després de la seva destitució, curiosament ara fa tot just un any i després de perdre a casa per 1 a 4 davant el Mallorca B.

Amb ell van arribar una sèrie de jugadors amb passat arlequinat com el porter Adrià Mir, els defenses Cazorla, Óscar Sierra, Carles Gimeno i els atacants Àxel Vizuete i Raúl Pradas, a més d’Oriol Miralles que normalment actua amb el filial. També es va confiar molt en la gent de la cantera on homes com Dani Medina, un cop es recuperi de la greu lesió que va patir la temporada anterior, o noms com els de Joaquin, Óscar Muñoz o Juste, han d’ajudar a que els colomencs vagin sumant punts que els facin assolir el seu veritable objectiu, que no és altre que el d’aconseguir una salvació tranquil·la. Per aquest fet, Ramon Moya fent càbales ja demana que vol acabar la primera volta entre 24 i 27 punts per tal que a la segona, on espera que el seu equip acabarà jugant millor, no tingui que patir fins al final. De moment un dels jugadors més incisius en zona d’atac és Raúl Pradas que un cop restablert de la seva greu lesió que va patir la temporada anterior al camp del Terrassa, intenta tornar la confiança que novament Moya ha dipositat en ell. Així doncs, un partit especial davant un conjunt que vindrà a tancar-se i buscarà les contres com la seva arma essencial.

Fora de casa han patit alguna dura derrota, com el 3 a 0 de Lleida, però també van donar una bona imatge a Maó i van aconseguir un molt bon punt al camp del Terol on hi van empatar sense gols. La darrera visita que la Gramenet ens va fer a l’estadi, data de la temporada passada, on llavors en el tram final de lliga vam vèncer per 3 a 1 amb dos gols de Puigdollers i un d’Agustín que acabarien remuntant l’inicial que havia fet el sabadellenc Eloy Gila pels de Santa Coloma.