dimecres, 24 de novembre del 2010

El Sabadell empata a Palma amb golàs de Robles

Robles ha marcat un golas a la segona meitat

Atlètic Balears 1-1 C.E. Sabadell

Atlètic Balears: Ángel, Bio, Aitor, Edet, Valentín, Jose (Castillo, min. 81), Savoia (Lucas, min. 69), Rafa, Dani Hoyos, Irvin (Lawal, min. 46) i Aarón

C.E. Sabadell: Oriol Torres, Chapi Arnau, Azparren, Pagès, Àlex Ruiz, Robles, Juvenal, Jonathan (Sergio, min. 61), Raúl Rodríguez (Fito, min. 54), Aitor Ramírez i Pinilla (Toni Delgado, min. 75).

Gols: 1-0 Savoia (min. 23); 1-1 Robles (min. 70)

Estadi: Balear (100 espectadors)

Tot per decidir. Com era de preveure, l'eliminatòria de setzens de final de la Copa Federació es decidirà a la Nova Creu Alta el proper 8 de desembre (16h.). El partit d'avui, molt diferent al de fa deu dies en partit de Lliga, ha començat amb un Atlètic Balears disposat a avançar-se en el marcador i agafar avantatge pel partit de tornada a Sabadell. Per part arlequinada, ha estat el jove jugador de l'Amateur Pinilla qui ho ha provat amb un xut que ha sortit desviat. Minuts després, els balears han tingut mes sort i s'han pogut avançar en el marcador amb un gol de Savoia a l'equador de la primera meitat. El gol no ha descentrat als sabadellencs, que amb un cop de Juvenal podrien haver empatat el partit abans de que s'arribés al descans. En els segons quaranta-cinc minuts, el partit s'ha tornat ensopit i les ocasions han brillat per la seva absència. En una d'aquestes poques ocasions, el mallorquí Julián Robles ha establert el definitiu empat a un amb un gran xut que ha entrat pel mateix escaire de la porteria defensada per Ángel. Amb aquest gol, els sabadellencs tornen de Palma de Mallorca amb una mínima avantatge pel fet d'haver pogut aconseguir marcar fora de casa. Ara s'haurà de fer bo aquest resultat el proper 8 de desembre, festiu, a partir de les 16h. a l'estadi creualtenc. Un empat sense gols faria que el Sabadell es classifiques per vuitens, com tambe, logicament, qualsevol victoria arlequinada.