dimecres, 3 de novembre del 2010

"Hiroshi és molt bo, però espero deixar-lo sense marcar"

Cazorla va jugar 33 partits de Lliga amb el Sabadell


Els Sabadell-Gramenet ja són un clàssic de la Segona B, però aquest any tindrà un sabor especial. Serà el primer cop que Ramon Moya torni a la Nova Creu Alta després de tres temporades i mitja a la banqueta sabadellenca. Però a més, a les files de l'equip colomenc hi juguen uns quants futbolistes amb passat arlequinat. Un d'ells és Albert Miquel Cazorla. Defensa que va defensar els colors del Sabadell durant la meitat de la temporada 07-08 i la 08-09, acumulant un total de 33 partits. @rlekinats.com ha parlat amb ell sobre que ha fet després de deixar el Sabadell, del seu present a la Gramenet i com viurà el seu retorn a l'estadi creualtenc.

Després d'un any per Extremadura, al Cacereño, tornes a Catalunya per jugar a la Gramenet. Com t'ha ant aquest any fora de la teva terra?

Doncs si, després d'un temps fora torno a casa. D'aquesta etapa només puc treure conclusions positives. Va ser un any molt dur, en el qual ens vam salvar a la darrera jornada. Però per això mateix, el ser tant dur i estar sempre al límit, m'ha fet madurar molt com a jugador. La veritat que només tinc bones paraules per el C.P. Cacereño, Cáceres i, sobretot, la seva afició que sempre em va mostrar mostres d'afecte.

Serà el primer cop que juguis contra el Sabadell. Com esperes viure el partit?

Cert, serà el primer cop. Quant jugues contra un ex-equip, és viu una mica diferent i així ho faré. A més, no vaig tenir l'oportunitat d'acomiadar-me de l'afició. Em vaig quedar amb aquell regust amarg, ja que l'afició em va tractar molt bé. Així que ara, tot i que sigui des de l'altre cantó, podré tornar a gaudir de la Nova Creu Alta i de la seva afició.

Recordant la teva etapa arlequinada, vas arribar a l'hivern del 2007 cedit del Granada i et vas guanyar el lloc per la temporada següent. Com vas viure aquest any i mig?

Va ser una etapa preciosa. El primer mig any no vam passar dificultats per salvar la categoria i vaig gaudir de molts minuts. L'any següent va ser espectacular! Tot i que l'inici no va ser gens fàcil i la gent tenia dubtes sobre l'equip. Però nosaltres, des de dins, sabíem que hi havia equip per estar a dalt i així ho vam fer. No és va poder aconseguir el desitjat ascens, però estic convençut que l'afició del Sabadell, tard o d'hora, podrà veure futbol de Segona A a l'estadi. D'aquella temporada, l'únic negatiu va ser l'operació de pubis, que em va impedir disputar la segona volta. Tot i això, va ser un any per emmarcar.

Parlem del present. Després d'un estiu molt mogut a Santa Coloma, és va fer un equip pràcticament a última hora i amb molts exarlequinats. Com esteu vivint aquest inici de Lliga?

Com molt bé dius, som un equip completament nou i molt jove. De totes maneres, som optimistes perquè tot i aquest contratemps, som competitius en tots els partits. Estem en una zona perillosa, però l'equip està en una línea ascendent i crec que la segona volta serà diferent. Certament, som uns quants exarlequinats a la plantilla. Evidentment, l'arribada de Ramon Moya a la banqueta ha influït bastant.

Arribeu en posició de promoció de permanència i amb la necessitat de treure alguna cosa de Sabadell. Com creus que pot transcórrer el partit?

La veritat és que som un equip perillós fora de casa. Com en tots els camps, sortirem a guanyar. Sabem que és un partit molt complicat, ja que el Sabadell és molt bon equip, amb bons futbolistes i està cridat a ser un dels favorits del grup. Però fent les coses com les tenim que fer, podem puntuar a la Nova Creu Alta.

Ja per acabar, et tocarà marcar al japonés Hiroshi. Tens pensat com parar-lo?

Esperem que no passi res d'extrany i pugui jugar. Sobre Hiroshi, crec que és molt bon jugador. L'he vist jugar en algun partit i m'ha agradat força. De totes maneres, no el tractaré de forma diferent que a qualsevol altre davanter de la categoria. Espero que aquest diumenge no tingui el seu dia i el pugui deixar sense marcar.

Nosaltres esperem que si que el tingui.

Moltes gràcies Albert i molta sort!