dilluns, 22 de novembre del 2010

Just repartiment de punts a Parets

Igor ha estat expulsat


C.E. Sabadell B 0-0 Parets

C.E. Sabadell B: Albert, Marc Domènech (Toni Delgado, min. 65), Parra (Silvestre, min. 50), Christian Castet, Mamadou, Marcos (Mario, min. 46), Igor, Miki (Bonamich, min. 46), Chica, Pinilla i Claudio.

Gols: -

El Sabadell Amateur continua sense sumar els tres punts fora de casa, però aquest cop ha aprés la lliço de Sallent: si no has pogut guanyar el partit en noranta minuts, no el perdis al final. Els arlequinats han sumat un punt en el complicat desplaçament a Parets en un partit on les forces han estat igualades al màxim i podríem dir que l'empat ha estat el més just. Un encontre amb excases ocasions de gol per part dels dos equips i molt de respecte en les dues formacions. Serien primer els locals qui avisarien amb dos xut de falta directe que Albert rebutjaria de punys en ambdues ocasions. Seguidament, el Sabadell va tenir l'oportunitat més clara del partit: Chica es va quedar sol davant del porter, però l'intent de regat és va quedar en això i l'oportunitat no és va poder materialitzar. Els locals van respondre amb un cop de cap a la sortida d'un córner, però Mamadou la va poder treure sota pals quant ja es cantava el primer gol del partit. Amb poca cosa més a ressaltar, s'arribaria al final dels primer quaranta-cinc minuts.

A la repressa, la tònica de l'encontre va ser la mateixa: molt de respecte entre els dos equips i poques opcions de fer gol. L'ocasió més clara de la segona meitat la va tenir Marc Bonamich amb un intent de vaselina que va aturar el porter. El final del partit va ser mogut, i no precissament per un allau d'ocasions. Primer va ser el Parets el que és va quedar amb deu homes, ja que l'últim defensa va fer falta a Chica quant aquesta ja encarava el porter. Però la superioritat no va durar gaire. Igor, va ser expulsat un parell de minuts després i les forces es van tornar a igualar. A la part final del partit, només un xut llunyà que va sortir fregant el pal de la porteria defensada per Albert, va crear cert nerviosisme a l'equip arlequinat. Així doncs, empat a zero en el marcador que podríem catalogar com a just pel que s'ha pogut veure sobre la gespa del Josep Seguer de Parets. El pròxim partit, el Sabadell Amateur rebrà la visita del Canovelles.