dimarts, 30 de novembre del 2010

Plantilla equilibrada i competitiva

Alex Ruiz va debutar aquesta temporada al Clariano d'Ontinyent


Molts dubtes hi havien a començament de temporada sobre la plantilla actual del Centre d'Esports Sabadell. Segurament hi haurà algun que encara n'hi tindrà, però de moment les coses estan funcionant correctament i els resultats estan sent positius. El fet que s'arribés a la última setmana del mes d'agost sense tancar el capítols dels cedits va encendre l'alarma en part de l'afició, però aquests van acabar venint i són peces fonamentals en l'equip de Lluís Carreras.

En una entrevista que va concedir el tècnic de Sant Pol de Mar a la revista digital El Saballut del mes d'octubre, se li va preguntar sobre l'equilibri i la competitivitat que tenia aquesta plantilla. L'entrenador va ser clar: "Tothom es busca les garrofes per intentar jugar, perquè sap que si no ho fa, hi ha qui pot ocupar el seu lloc". Clar i català. La plantilla d'enguany és força competitiva i molt equilibrada en totes les seves posicions. Quant surt algun jugador de l'onze titular, el que entra sap el que ha de fer i compleix les expectatives. En un partit tant complicat com el del diumenge al Clariano, amb moltes baixes i d'homes importants, l'equip va donar la cara i es va aconseguir els tres punts on fins ara no ho havia aconseguit ningú.

Recordant la darrera victòria al Narcís Sala

El camp del Sant Andreu no és precisament un estadi que se li doni gens bé al Sabadell. El curiós del tema és que l'última victòria arlequinada en terreny quatribarrat va ser fa dues temporades, quant l'equip llavors entrenat per Ramon Moya arribava amb moltes baixes, futbolistes fora de posició, jugador de l'Amateur i porter preparat per sortir com a jugador de camp. El diumenge passat no vam arribar a tal extrem però tenen similituds força clares. Hi havien baixes de molt pes i titulars tots ells en condicions normals -Agustín, Bermudo, Eneko, Puigdollers, Cuenca i Joaquin-, Carreras va fer debutar a Pinilla, jugador de l'Amateur, i Àlex Ruiz s'estrenava aquesta temporada. A més, el resultat va ser el mateix que al Narcís Sala (1-2). I aquesta setmana, el Sabadell dormirà en quarta posició, lloc amb el que va finalitzar la temporad 08-09.