Treballat triomf en temps d'afegit

Ontinyent 1-2 Sabadell

Ontinyent: Rubén, Gonzalo, Arturo, César Remón, Collado (min. 78 Kikín), Navarro, Fuentes, Fede (min. 70 Feli), Javi Rubio, Javi Vicente i Paco Esteban (min. 70 Líbano).

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Alex Ruiz, Toni Lao, Azparren, Robles (min. 80 Juvenal), Pinilla (min. 56 Raúl Rodríguez), Ciércoles, Hiroshi, Fito i Marc.

Gols: 1-0 Javi Vicente (p. min. 18), 1-1 Hiroshi (min. 64), 1-2 Juvenal (min. 91)

Estadi: El Clariano (1.400 espectadors)

Un Sabadell replet de baixes i amb el debut a l’onze inicial d’Alex Ruiz al lateral i de Pinilla a l’extrem, visitava El Clariano amb la idea de sumar punts en un camp realment complicat. El partit però va començar molt semblant al de Gandia o també Oriola on els locals ben plantats van imposar un joc físic i molt travat. Els primers minuts van ser força igualats i sense un dominador clar on Fito va intentar-ho amb un tir llunyà que marxaria fora. Poc a poc però serien els de Toni Aparicio qui s’anirien fent més amb l’esfèrica i tot i no crear grans ocasions de gol, si que s’aproparien amb més facilitat a l’àrea d’un De Navas que novament va ser un dels més destacats de l’equip. Però la jugada polèmica arribaria al minut 18 quan el col·legiat aragonès Herrero Arenas assenyalaria un penal per mans de Robles i que en primera instància De Navas aturaria el xut de Paco Esteban. Incomprensiblement l’àrbitre faria repetir la pena màxima que aquesta vegada si acabaria amb el gol de Javi Vicente des dels onze metres. Va ser un cop dur per als nostres que durant els minuts següents va veure com els locals tornarien a intentar marcar en un xut de Paco Esteban que De Navas acabaria aturant. Només alguna internada de Marc per banda seria el guió ofensiu d’un Sabadell que no va inquietar la porteria de Rubén Garcia durant la primera meitat. El segon període va ser molt diferent i aviat es va veure amb un Sabadell que va sortir en busca d’un empat que no tardaria en arribar tot i que amb molta sort. Corria el minut 64 quan una centrada de Marc la rebutjaria malament cap a la seva pròpia porteria el defensa local Gonzalo, però just abans que la pilota entrés, seria Hiroshi qui acabaria anotant el seu quart gol de la temporada. El partit es tornaria boig a partir de llavors i fins i tot el davanter japonès tindria el segon gol en una jugada personal que Rubén acabaria aturant. Azparren també va tenir el gol a seves botes en un lliure indirecte des de dins l’àrea local però acabaria topant contra la barrera valenciana. L’Ontinyent a més veuria com César Remón seria expulsat, fet que aprofitarien els nostres jugadors per fer-se definitivament amb el domini del joc. Fruit d’això el Sabadell va buscar un segon gol que no arribaria fins al temps de descompte quan una jugada per banda l’acabaria culminant llançant-se en planxa al segon pal Juvenal fent embogir a tota la banqueta saballuda que va saltar d’alegria. Però el protagonisme final acabaria sent per un De Navas que va treure una mà màgica després d’un tir de falta de Javi Rubio que ja entrava per l’escaire. Al final victòria de treball en un camp on no ho havia fet encara cap equip aquesta campanya.