diumenge, 12 de desembre del 2010

17a Jornada Lliga: C.D. Alcoyano-C.E. Sabadell


Bon partit el que es podrà viure aquesta tarda a partir de les 17h. a l'estadi El Collao entre el conjunt local, l'Alcoyano, i el Sabadell. Dos equips situats entre els quatre primers classificats i aspirants als playoff a final de temporada. A més, depenent dels resultats d'Orihuela i Badalona davant Alzira i Sant Andreu respectivament, el vencedor podria ser líder a partir de les set del vespre. Un al·licient més per un partit entres dos històrics del futbol espanyol amb precedents a Primera Divisió.

Pel que fa als equips que podrien sortir d'inici sobre la gespa de l'estadi alcoià, Lluís Carreras tornarà a tenir baixes importants tal i com va passar en el darrer desplaçament a Ontinyent. A les ja conegudes baixes dels lesionats Eneko, Manga i Joaquin, s'ha d'afegir la del central navarrés Mikel Azparren. Això sense oblidar que Bermudo ha de complir un partit de sanció per la seva expulsió davant el Castellón. La bona noticia es que Fito torna a l'equip després de descansar una jornada per acumulació de targetes. El possible onze titular podria ser el format per De Navas, Chapi Arnau, Lao, Agustín, Alex Ruiz, Robles, Fito, Puigdollers, Cuenca, Marc Fernández e Hiroshi. L'Alcoyano que no va començar gaire bé, però que ja està entre els millors, tindrà les baixes del lesionat greument Xavi Molina i del sancionat Alexander. Els alcoians intentaran ressarcir-se de l'últim partit on van caure per 2-0 a la Feixa Llarga de l'Hospitalet en un mal partit.

Sens dubte, un dels millors partits que es poden veure actualment en el grup tercer de la Segona B. Els precedents no són gaire bons pels interessos arlequinats. Com vam explicar en l'article del passat dijous, el Sabadell només ha guanyat dos cops en El Collao i les dues en situacions límits. L'empat a dos de la temporada passada in-extremis amb gols de Juvenal i Blas és el darrer precedent. El partit tindrà com a àrbitre a Navarro Fuentes del col·legi murcià. Serà el primer cop que xiuli un partit al Sabadell. El darrer encontre en el grup tercer va ser a la jornada 14 amb l'Alicante-Santboià (3-1).