dimarts, 21 de desembre del 2010

Del Caudal al Dènia

Quatre vegades es va repetir aquesta imatge davant el Dènia

Només estem en el mes de desembre i a punt d'acabar la primera volta, però és evident que aquest equip ha està fent una gran temporada fins al moment. I la prova més evident de tot això va ser el partit que els arlequinats van realitzar el passat diumenge a la Nova Creu Alta davant el Dènia. Ho ha repetit per activa i per passiva Lluís Carreras: "la segona part de Badalona és gairebé impossible de repetir". Doncs els primers quaranta-cinc minuts del Dènia s'assemblen bastant. Al igual que va fer l'anterior setmana en El Collao, aquest equip comença a agafar els automatismes que vol el tècnic de Sant Pol de Mar i cada cop juga millor en una categoria poc donada a grans partits.

Per sort, aquesta temporada l'equip acostuma a realitzar bons partits. El d'aquest diuemge és un d'ells, i a més, acompanyat d'una gran efectivitat de cara a gol. Al descans el partit ja estava vist per sentència gràcies als gols de Robles, Cuenca i Àlex Ruiz. Però es que encara hi podien haver caigut algun més, ja que Hiroshi va gaudir d'un parell d'ocasions per batre al porter Iván Vidal. L'afició va correspondre al joc arlequinat amb una gran i merescuda ovació al final del partit. I es que una afició tan patidora com la del Sabadell sap reconèixer el bon futbol. A més de viure un partit plàcid a la Nova Creu Alta, cosa bastant difícil de veure.

L'últim 4-0 davant el Caudal

Ja en el descans, l'afició es preguntava quant va ser la darrera vegada que el Sabadell marxava al descans amb un resultat tant favorable. A tots ens va venir a la memòria el Sabadell-Sant Andreu de fa dues temporades amb un altre exhibició del llavors equip enratxat de Ramon Moya. El 4-0 definitiu de Fito en el descompte va fer tirar de memòria a més d'un per recordar un altre victòria semblant. I aquesta victòria no podia ser un altre que davant el Caudal en el partit d'anada de la definitiva eliminatòria d'ascens a Segona B al juny del 2007. Al descans també es va marxar amb un 3-0 favorable gràcies als gols d'Ollès, José Mari i Roberto Morales. Ja a la segona part, un gol en pròpia porta per acabar amb el 4-0 i mig ascens a la butxaca.