dimecres, 1 de desembre del 2010

Un partit molt dur que es salda amb derrota



Laura Segura va tenir força feina durant el partit (Foto: Pedro Salado)


Pardinyes - CE Sabadell 3-1


CE Sabadell: Segura, Lidia Romero, Silvia, Mélany, Peque, Kosy, Gisela, Carla López, Tania, Judith i Arantxa.
També van jugar: Melody, Carla Ucero, Lídia Rubio, Ana Muñoz, Aïna.

Gol Sabadell: 0-1 Silvia (m.30).

Estadi: Municipal de Pardinyes (125 espectadors).

Els dos equips van començar estudiant-se, i ja de bon principi es va veure que el camp, molt dur, no permetia excessives floritures de cap dels dos equips. En una falta llençada prop de la mitja hora per Gisela, la portera de les lleidatanes no va poder blocar la pilota i el refús el va aprofitar Silvia, que havia pujat a rematar la falta per marcar, de cap, el que és el seu primer gol en lliga aquesta temporada. Les coses pintaven bé per les arlequinades i es va aguantar fins a la mitja part amb solvència.

Però a la segona part tot canviaria. Les locals van endurir el partit fins a límits que ratllaven la violència, amb la condescendència de l'àrbitre, va ser un rosari de faltes, alguna d'elles molt dures, com una entrada a mig camp on Kosy va rebre una forta patada al turmell que la va fer retirar del terreny de joc. O les contínues faltes sobre Mélany on el que hauria d'haver impartit justícia es va estalviar merescudes targetes. A tot això, l'equip a l'igual que l'àrbitre, va perdre els papers i va permetre la remuntada rival.

La derrota ens deixa en aquest moment vuitenes, amb 13 punts en 10 partits, lluny de la zona alta, però també amb una còmode diferencia sobre la zona de perill. Aquest dissabte, a Olímpia, es rep al Soses, últim a la taula, i seria una bona oportunitat per sumar tres punts més que ens permetrien afrontar el final de la primera volta amb tranquil·litat.