diumenge, 9 de gener del 2011

20a Jornada Lliga: U.E. Lleida-C.E. Sabadell


Ratxen enfrontades. El partit d'avui que obre la segona volta entre Lleida i Sabadell servirà per trencar un de les dues ratxes, o bé per ampliar-les. Els lleidatans amb sis victòries consecutives i set partit sense perdre arriben en el millor moment de la temporada i sent molt fort quant juga al Camp d'Esports. El Sabadell tampoc es queda enrere i suma vuit partit sense conèixer la derrota. Un partit entre rivals directes i el goal average pot acabar sent important al final de Lliga. En el partit disputat a la Nova Creu Alta empat a zero.

Pel que fa als equips que poden sortir d'inici aquesta tarda, Lluís Carreras podrà comptar amb la totalitat de la plantilla a excepció de Manga, al qual li resten un parell de setmanes de recuperació, i Joaquin que no se'l vol forçar i podria gaudir de minuts en el partit de dimecres en Copa Federació. Així doncs, l'equip titular podria ser el següent: De Navas, Lao, Azparren, Agustín, Alex Ruiz, Ciércoles, Fito, Puigdollers, Cuenca, Marc Fernández e Hiroshi. El tècnic de Sant Pol de Mar ja avisat que cada cop hi hauran menys canvis en l'onze, ja que vol que l'equip base es vagi coneixent molt més. Per part del Lleida, Emili Vicente tindrà problemes per confeccionar l'onze ja que té les baixes de David Giménez, Salat i Héctor Miguel lesionats i Álex Colorado sancionat. A més, Dupi serà dubte fins darrera hora per un procés gripal.

Com ja hem comentat, primer partit de la segona part del campionat. Un partit que donarà inici a partir de les 17h. al Camp d'Esports i amb arbitratge de Hermosilla Alaña del col·legi de La Rioja i que serà retransmès per Televisió de Catalunya. Aquest serà el tercer partit entre Lleida i Sabadell d'aquesta temporada amb un balanç de dos empats a zero i una victòria per la mínima en la tornada de la final de la fase autonòmica de la Copa Federació amb gol d'Hiroshi. Els darrers tres enfrontaments al Camp d'Esports en partit de Lliga s'han saldat amb tres empats. La temporada passada, el Sabadell va empatar a dos després d'anar perdent per 2-0 amb gols d'Àxel i Arnal.