diumenge, 16 de gener del 2011

21a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-C.F. Badalona


Primer partit del 2011 a la Nova Creu Alta. Després de la patida victòria al Camp d'Esports de Lleida, el Centre d'Esports Sabadell tornarà a tenir un partit d'allò més complicat davant un rival directe a la classificació com el C.F. Badalona. Els badalonins són segons a la taula amb només un punt més que els sabadellencs. Qui surti victoriós d'aquest partit no només sumarà tres punts, sinó també el goal average a favor, que a final de temporada podria ser decisiu. Els dos equips estaran atents al partit a Los Arcos entre Orihuela i Castellón, que també comença a les 17h., per saber si poden optar al liderat que ara mateix ocupen els escorpins.

Pel partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras no podrà comptar amb els lesionats Puigdollers i Manga, ni amb els sancionats Chapi Arnau i Ciércoles, ni tampoc amb Àlex Ruiz que ha estat tota la setmana amb grip. La nota positiva és el retorn de Joaquin i Eneko Fernández. Tots dos futbolistes ja van gaudir de minuts en el partit de Copa Federació de dimecres davant el Zaragoza B. L'onze titular més provable serà el següent: De Navas, Lao, Agustín, Azparren, Bermudo, Robles, Juvenal, Fito, Marc Fernández, Cuenca e Hiroshi. El Badalona de Manolo Márquez només tés dues baixes, Sidibé per acumulació de targetes i Pugui i Guerrero lesionats. S'ha recuperat a temps l'exespanyolista Max. La defensa arlequinada haurà d'estar molt atenta a la parella golejadora escapulada formada per David Prats i Marc Sellarès.

El partit donarà inici a les 17h. i serà arbitrat per Bernal Moreno del col·legi valencià. Un àrbitre que ha dirigit al Sabadell en un total de quatre partits, amb un balanç de dues derrotes, un empat i una sola victòria arlequinada. Aquesta victòria és de fa gairebé tres anys quant el llavors equip entrenat per Ramon Moya va guanyar al líder Girona a Montilivi per 0-2 amb gols d'Ollès i Fran Arévalo. Per aquest encontre, la directiva ha optat per declarar-lo de jornada d'ajuda al club, amb la qual cosa els socis hauran de passar per guixeta. Els preus de les entrades són els següents:

Socis
General: 10 euros
Jubilat/Juvenil: 7 euros
Tribuna: 10 euros

No socis
General: 15 euros
Tribuna: 30 euros
Juvenils/Jubilats: 10 euros
Menors de 12 anys: Gratis