diumenge, 23 de gener del 2011

22a Jornada: C.F. Sporting Mahonés-C.E. Sabadell


Un cop asimilat l'eliminació en la Copa Federació en mans del Real Zaragoza B en un mal partit del Sabadell dimecres, els arlequinats s'han de centrar en la Lliga. El compromís més immediat portarà al Centre d'Esports a les Illes Balears, més concretament a Maó per enfrontar-se a l'Sporting Mahonés i amb un únic objectiu: trencar la ratxa negativa que diu que el Sabadell no guanya a les illes des de fa gairebé deu anys, tal i com explicàvem en l'article publicat el passat divendres. Els locals voldran seguir amb la seva línea com a locals on només han perdut dos partits.

La mala noticia que va deixar el partit de Copa de dimecres, a part de l'eliminació, va ser la nova recaiguda de Joaquin que s'uneix a les baixes ja conegudes de Manga i Puigdollers. El costat positiu és el retorn de Chapi Arnau i Ciércoles després de complir sanció davant el Badalona. Carreras podria optar pel següent onze titular a Bintaufa: De Navas, Chapi Arnau, Lao, Agustín, Bermudo, Ciércoles, Robles, Juvenal, Marc Fernández, Cuenca e Hiroshi. El rival d'avui, l'Sporting Mahonés que entrena el santcugatenc Joan Esteva, té les baixes de Pedro Garcia i Miquel Capó que han marxat a la Gramenet i Norteño, respectivament. Si que podrà comptar amb una home fundamental com el davant ex del Sant Andreu, Marcos Jiménez que no va poder jugar a la Feixa Llarga davant l'Hospitalet per sanció.

El partit donarà inici a les 12h. i serà arbitrat per Sanz Terrades del col·legi valencià. Un àrbitre que encara no ha xiulat cap partit al Sabadell. El darrer partit al grup tres va ser el Badalona-Mallorca B que va acabar amb victòria escapulada per 2-1. L'única visita dels arlequinats a Bintaufa va ser la temporada passada, en jornada intersetmanal, i es va caure derrotat per 2-1 amb gol d'Àlex Ruiz.