diumenge, 30 de gener del 2011

23a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Benidorm C.F.


Tornar a la senda dels tres punts. Després de la derrota a Bintaufa que va trencar la ratxa de deu partits sense perdre, el Sabadell vol tornar a aconseguir els tres punts i seguir instal·lat entre els quatre primers. Aquesta temporada diu que després d'una derrota sempre ha vingut una victòria, esperem repetir-ho. El rival no ho posarà gens fàcil, ja que després de sis partits sense guanyar ha vist com només està tres punts per sobre de la promoció de permanència.

L'enfermeria del Sabadell continua estant plena amb les lesions de Manga, Puigdollers i Joaquin. A aquestes tre se li ha d'unir la d'Agustín, amb problemes durant la setmana. Qui si que s'ha recuperat i podrà jugar avui, si l'entrenador ho considera oportú, és Eneko Fernández. Així doncs, l'onze titular podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Lao, Azparren, Bermudo, Ciércoles, Robles, Fito, Marc Fernández, Cuenca e Hiroshi. Pel que fa al Benidorm, el tècnic Roberto Granero no podrà comptar amb Ocaña, Ayala, lesionat de llarga durada, i Yhavé. A més, aquest últim ha demanat aquesta setmana la rescisió de contracte als de la Marina Baixa. I es que la greu situació econòmica ha afectat de ple al Benidorm que fa unes setmanes van veure com els seus futbolistes a punt van estar de fer una vaga.

El partit donarà inici a les 17h., com és habitual a la Nova Creu Alta, i serà arbitrat per Pulido Santana del col·legi de Las Palmas. A més, el partit serà retransmès per Televisió de Catalunya. Serà el tercer partit, comptant el del Sant Andreu en diferit, amb les càmeres de testimoni a l'estadi creualtenc. El quart si tenim en compte el del Camp d'Esports davant el Lleida.