dijous, 20 de gener del 2011

"Ara hi ha més implicació en el futbol femení"

Lídia Rúbio, jugadora 100% arlequinada (Foto: Pedro Salado)

El 31 de Desembre va complir 19 anys, aquesta arlequinada de cap a peus, que no es perd quasi cap partit tampoc del masculí a casa, i que quan s'enfunda la samarreta arlequinada per jugar amb el femení, és una lateral dreta ràpida, contundent i molt treballadora. Jugadora d'equip, que no perd la cara mai al partit i que si cal també pot jugar d'extrem dret, com ho ha fet sovint en temporades anteriors. Ella és Lídia Rúbio.

Portes moltes temporades al club. Sempre el club va millor?

Aquesta es la cinquena temporada que porto al club, i penso que ha anat millorant l'organització del C.E. Sabadell, i que ara hi ha més implicació en el futbol femení. A més, cada any hi han més equips de noies al Sabadell i espero que segueixi creixent la secció femenina tant al nostre club com als altres.

L'equip ha guanyat a equips de dalt de la taula però ha perdut amb equips de la zona baixa, que creus que falta per ser molt més regulars?

Penso que el que ens falta es estar més concentrades als partits i no confiar-nos tant quan juguem amb equips de la zona baixa, hauríem de sortir tant motivades com quan ens enfrontem amb els equips de dalt.

Tens fama de contundent, és així o és més la fama que t'han posat? Quantes targes portes en la teva carrera?

Sempre vaig a tallar totes les pilotes possibles però que intento fer-ho de la manera més neta que pugui. No em considero una defensa llenyera. Aquest és el cinquè any que jugo a futbol i només me emportat 3 o 4 targetes grogues.

Lateral dret o extrem dret? Com et sents més còmode?

Vaig començar jugant d'extrem dret, però ja porto tres temporades jugant de lateral i hem trobo molt més còmode en aquesta posició.

Els derbis contra La Planada i Can Déu. Son especials per tu o son un partit més?

Trobo que no es pot considerar un partit més, ja que hi ha més rivalitat que amb altres equips i ens enfrontem contra amigues o antigues companyes de vestuari, però tampoc s'ha de donar molta importància perquè no deixen de ser 3 punts més.