diumenge, 2 de gener del 2011

Atents a la jornada que tanca la primera volta

El Castellón de Casuco rep al Nou Castàlia al Sant Andreu


El fet de que no jugui el Sabadell pot donar la sensació que no hi ha futbol aquest diumenge, però no serà el cas. Avui es completa la darrera jornada de la primera volta del campionat. Als dos partits avançats abans del Nadal -Lleida-Hospi (1-0) i Santboià-Sabadell (2-2)- avui se li uniran els vuits partits restants. Haurem d'estar atents el que puguin fer rivals directes com Orihuela, Badalona, Alcoyano i Alicante. Una jornada que com és habitual en aquesta categoria tindrà una sèrie de partits en horari matinal i d'altres a la tarda.

Assequible pels rivals directes

A la Segona B no hi ha partit fàcil i el cuer li pot complicar la vida al líder, però a priori, els rivals directes del Sabadell en la lluita pel PlayOff tenen compromisos assequibles veient la classificació. El líder Orihuela es desplaça al Clariano d'Ontinyent. Un camp difícil, però amb l'equip local flirtejant amb la posició de promoció de permanència. En aquesta posició està situal l'Atlètic Balears que s'enfrontarà al Alcoyano en el Collao. L'altre rival situat en zona de privilegi, el Badalona, rep en el Centenari al Mallorca B amb nou entrenador. Vicente Engonga es farà càrrec de l'equip després de la dimissió de Jaume Bauçà. No corren bons temps per Palma.

La resta de la jornada la completen el Benidorm-Alzira, amb els jugadors locals amenaçant amb una possible vaga per l'incompliment en els pagaments, Sporting Mahonés-Gandia, Dènia-Gramenet i dos duels força interessants: Teruel-Alicante i Castellón-Sant Andreu. Els de Ramon Maria Calderé, que ha estat sancionat amb tres partits, no volen distanciar-se més de la zona alta i guanyar a un rival en ratxa com l'Alicante. I del partit de Castàlia sobren les paraules. El Sant Andreu sembla que ha resorgit amb dues victòries consecutives però visiten un dels camps més complicats i un Castellón que ha de reaccionar si no vol veure el PlayOff encara més lluny.