Arantxa va culminar la remuntada amb un gran gol (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell: Segura, Yaiza, Silvia, Kosy, Gisela, Tania, Carla Ucero, Carla López, Peque, Romero i Arantxa. També van jugar: Cèlia, Mélody i Anna Muñoz.

Gols: 1-0 Mireia (min.1), 1-1 Gisela (min.37), 1-2 Arantxa (min.67)

Estadi: Municipal de Nou Congost (70 espectadors)

Molt malament es van posar les coses per al CE Sabadell en el minut 1, quan una pilota recuperada per les manresanes a la frontal de l'àrea va acabar amb una perfecte vaselina sobre Laura i amb l'1-0 al marcador. Les vallesanes es van intentar recompondre, i ràpidament van portar perill sobre l'àrea local, primer amb un xut de Tania aturat per la portera local i després amb una altre acció on Carla Ucero va llençar per sobre la porteria una passada d'Arantxa. Kosy també ho va intentar de falta i el Manresa no va arribar fins a la nostra àrea fins el minut 21, amb un contracop sense finalitzar i amb un xut llunyà aturat per Laura. A la mitja hora, van tornar a la càrrega, amb un córner xutat directe i amb un altre xut, molt desviat, però després va venir un quart d'hora de domini arlequinat. Primer amb Kosy, que va llençar perfectament una falta refusada amb problemes per la portera local i al minut 37, Gisela, des de més de trenta metres, va veure a aquesta lluny de sota pals i va provar un fort xut, que va entrar com una exhalació per l'esquadra per posar el 1-1 al marcador amb el que s'arribaria al descans

Al sortir al camp, Mélody, va substituïr a Carla López i a pesar de que les manresanes van tenir el domini els primers 10 minuts, només van intentar tres xuts innocents a la nostre porteria. El partit es va acabar posant de cara quan Tània va demostrar que el futbol també precisa de certa duresa i va rebre una groga per una forta entrada i també al camp va entrar la velocitat de Cèlia. Al minut 65, Laura va aturar perfectament una falta molt ben llençada, i al contracop, Arantxa va recollir una pilota perduda a la frontal de l'àrea, encarava a la portera, aquesta refusava, però la davantera va recollir el rebot i va aconseguir el 1-2 de manera impecable. Van venir després deu minuts de domini infructuós, i desprès es va anar reculant en excés. Les locals van començar a portar perill en dues faltes i dos contracops molt ben aturats per Laura. Lidia Romero va haver de treure també una pilota just a la línea de gol abans de la gran ocasió manresana Al minut 87, el Manresa va estavellar una pilota al travesser i Segura va refusar el rebot i, posteriorment, va haver d'aturar un xut a boca de gol. Fins al minut 93, molts nervis per les dues parts i moltes imprecisions, però el marcador no es va moure. Tres punts cap a Sabadell en un camp on al final del partit hi havien 2 graus de temperatura.