dissabte, 29 de gener del 2011

El Rival: Benidorm C.F.

El Benidorm va guanyar en la seva última visita a la Nova Creu Alta


Tot i el bon inici de lliga dels de la ciutat del turisme, els jugadors alacantins van alçar la seva veu el passat mes de novembre per denunciar la falta de pagament de les dues últimes nòmines. A tot això, el tècnic Roberto Granero, va intentar que els jugadors es centressin en la seva feina provant de fer oblidar durant els partits els problemes extra esportius de l’entitat presidida per Manuel Ortega que va substituir a Luis Domènech, ja que aquest no es va veure capaç de resoldre els problemes de l’entitat.

La realitat, però, és que el Benidorm disposa d’un bon equip de futbol amb molt de toc a la zona ample i amb una davantera molt perillosa que quan disposa d’espais pot fer realment molt de mal. I és que lesions d’homes importants a principi de temporada, com les de Guerra, Luis Domènech o Chupe ja van quedar oblidades creant encara més competència dins l’equip. A la porteria Óscar ha tornat a la Segona B on està demostrant novament la seva categoria, tal i com per exemple va fer a Gavà. Disposen d’una defensa molt contundent comandada per Ayala i Valero però on homes com Carrasco i Navarro fan que es converteixi en un equip complicat de fer-li un gol. Al centre del camp Chupe i Luis Domènech estan fent una bona temporada, però encara millor està un Ocaña que aporta l’equilibri perfecte entre la defensa i l’atac al igual que Agulló que aporta l’experiència necessària alhora de fer jugar l’equip. El jove David Cubillas s’està mostrant molt combatiu i definitori cara porteria contrària on sobretot sap aprofitar les errades dels rivals ja que és un home que sap situar-se molt bé dins l’àrea atacant. L’altre davanter de referència i ex del Sabadell Emilio Guerra ha estat bona part de l’any lesionat i va perdre’s l’inici de lliga tot i que els seus gols els està intentant fer oblidar el camerunès Obelé que debuta aquesta temporada a la Segona Divisió B. El seu màxim golejador i ex Cultural Leonesa, Yahvé, ha demanat la baixa als de la Marina Baixa aquesta mateixa setmana.

Fora del seu estadi són molt complicats de guanyar tal i com demostren les seves estadístiques on per exemple han aconseguit sumar els tres punts a camps com els del Gandia, Castelló, Hospitalet o puntuar-hi en d’altres com els del Sant Andreu i Lleida. Curiosament la seva primera derrota lluny del Guillermo Amor va arribar a Can Peixauet on van caure per la mínima, 1 a 0. L’última visita que va fer el Benidorm a l’estadi data de la temporada passada on llavors hi van guanyar per 1 a 2 el dia que Arnal Llibert debutava a la Nova Creu Alta. Els golejadors d’aquella tarda van ser per part visitant Luismi Loro que marcaria per partida doble mentre que Morales des del punt de penal establiria el resultat definitiu.