dissabte, 22 de gener del 2011

El Rival: C.F. Sporting Mahonés

L'onze titular dels menorquins a la primera volta a la Nova Creu Alta

El viatge fins a les illes balears no serà gens senzill i és que l’equip de Joan Esteve és realment molt complicat de fer-li mal al seu estadi, on el fort vent que en moltes ocasions fa acte de presència dificulta molt el joc al igual que el terreny de joc. Un camp el de Bintaufa, molt petit i on els jugadors de l'Sporting Mahonés el tenen molt ben apamat.

Com molts dels equips de la categoria intenten basar el seu joc en la solidesa defensiva on el porter Moso és tota tota una referència sota pals. A més la defensa amb una parella de centrals, que tot i ser una mica lenta, amb Jeroni i Capó fan que guanyar les pilotes altes sigui molt difícil. També la bona feina d’homes com David Sánchez, Camacho o Noceras estan ajudant molt al Maonès en la reraguarda. A més van molt bé en les jugades a pilota aturada i d’estratègia on aquesta temporada ja han fet algun gol. El centre del camp és molt treballador on la lluita d’Iray o Moyano es veu perfectament equilibrada amb bon toc que ofereixen homes com Raúl Vates, Miquel Capó o un Rubén que per banda esquerra és on disposa el seu millor joc. Però els jugadors que fan desequilibrar la balança en més ocasions són el jugador cedit per l’Espanyol B, José Antonio Ménedez, més conegut com a “Canario” o la verticalitat de Mourad un jugador que normalment surt des de la banqueta per desenredar partits molt enrabassats, fan que les contres siguin realment perilloses. Al davant, a més, la corpulència de Trujillo i sobretot l’empenta de Marcos Jiménez, un dels màxims artillers dels balears, són tota una exigència per a qualsevol defensa. I és que equips com L’Hospitalet, Castelló o Lleida no van tenir cap opció en les seves respectives visites a Bintaufa. Però també han perdut a casa i el primer equip que va derrotar-los va ser el Sant Andreu de Natxo González per 0 a 2. En aquest mercat d'hivern han tingut la baixa del davanter Pedro Garcia, que ha tornat a la Gramenet després de sis mesos a Maó.

Fer-nos forts al darrera i evitar-nos complicacions excessives serà la clau per puntuar en un terreny de joc on en la única visita que hi hem fet en lliga data de la temporada anterior quan en un partit que es van jugar en dimecres vam caure per 2 a 1 amb gols locals de Raúl Capó i Guillem i d’Àlex Ruiz per part saballuda que posava l’empat momentani al marcador.