dissabte, 8 de gener del 2011

El Rival: U.E. Lleida

El Lleida està en un gran moment de forma, sobretot al seu estadi


La segona fase del campionat s’iniciarà al Camp d’Esports de Lleida on els d’Emili Vicente continuen amb una gran irregularitat, capaços del millor, però també del pitjor. Tot i les sis victòries consecutives que l'han deixat a les portes del PlayOff, l'objectiu continua sent aconseguir la permanència el més aviat possible i viure una temporada tranquil·la. A més, les moltes lesions que estan patint els de la Terra Ferma s’hi ha d’afegir que són l’equip que més expulsions està rebent aquesta temporada, fet que no està agradant gens al club presidit per Anabel Junyent. I és que homes com el defensa Paco Vázquez ja ha deixat al seu equip en més de tres ocasions en inferioritat numèrica.

També la infermeria està treballant de valent durant aquesta primera volta on un dels primers a caure greument va ser el portuguès Joao Moreria que amb una operació de pòmul, que s’acabaria complicant, ha estat de baixa moltes setmanes. Però també han hagut de descansar jugadors molt importants com Álex Colorado, Rubén Rayos, Jerson Bosch, Jaume, Dupi o Gallego. Tot i això una de les notícies més positives va ser el retorn als terrenys de joc de l’extrem David Giménez un cop superades dues lesions molt greus de genoll. Caldrà anar en compte amb un Lleida que quan juga a casa és realment complicat guanyar-lo i és que la intensitat que utilitzen quan ho fan com a locals és tot un handicap per als equips visitants, que com un Oriola que arribava imbatut al Camp d’Esports, acabaria perdent aquesta condició de privilegi a la jornada 10. I és que equips tant importants com el Castelló que hi va caure golejat per 3 a 0 o el Sant Andreu que només hi va empatar no han estat capaços d’emportar-se els tres punts en joc. En canvi el primer equip que va vèncer a Lleida va ser un Dènia molt defensiu que guanyaria per 0 a 1 als instants finals i quan els locals jugaven amb només 9 homes.

Tenen una davantera amb molta mobilitat amb jugadors realment perillosos com són els centrecampistes ofensius Álex Colorado i Xavi Jiménez i un Rubén Rayos que entrant per banda és un home que marca diferències. En canvi sense el portuguès Moreira perden un davanter de referència a la zona més atacant però que supleixen amb la verticalitat de jugadors com Imaz i Eizaguirre que entrant des del darrera també duen molt de perill. L’última visita que vam fer al Camp d’Esports en lliga data de la temporada anterior quan llavors vam empatar a 2 amb gols d’Àxel i Arnal. Aquest any, però, ja hi vam jugar en partit de Copa Federació que acabaria sense gols.