dilluns, 3 de gener del 2011

El Sabadell és tercer a l'equador del campionat

La bona primera volta acaba en tercera posició


La vida segueix igual. Orihuela, Badalona, Sabadell i Alcoyano continuen sent propietaris de les quatre posicions que donen dret a jugar les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió A. La punxada del Sabadell al Joan Baptista Milà el passat 23 de desembre no ha tingut greus consequències, ja que l'Alcoyano tampoc ha passat de l'empat davant l'Atlètic Balears i l'Alicante també ha sumat un punt en la seva visita a Teruel. Només el Badalona ha pogut superar als arlequinats després de superar al Mallorca B.

Qui no falla a casa és el Badalona. Els de Manolo Márquez han superat a un Mallorca B que arribava al Centenari sense Jaume Bauçà, que va presentar la seva dimissió fa uns dies, i que veien com perdien un altre partit i continuen en descens directe. Qui tampoc falla al capdavant de la classificació és l'Orihuela. Nova victòria per la mínima, en aquest cas en el Clariano d'Ontinyent, gràcies al solitari gol de l'exegarenc Florian. El gran partit de la jornada es disputava al Nou Castàlia entre el Castellón i el Sant Andreu i que s'ha saldat amb victòria visitant després d'un gol de l'ex del Gavà Albert Manteca. És la tercera victòria consecutiva dels homes de Natxo González que es coloquen a només dos punts de la quarta posició.

A Teruel, l'Alicante s'ha deixat remuntar un 0-2 per sumar només un punt i veure com se li tallava la gran ratxa de resultats. Qui sembla que revifa és l'Alzira que s'ha aprofitat de la greu crisis econòmica del Benidorm per golejar 0-3 al Guillermo Amor i sumar la segona victòria de la temporada. Aquesta victòria de l'Alzira combinada amb l'empat a darrera hora de la Gramenet a Dènia, gràcies a un gol de l'exarlequinat Albert Cazorla, deixa al Santboià com a nou cuer del grup. Per últim, en el partit de la zona mitja, Sporting Mahonés i Gandia han empat a un a Bintaufa.