dilluns, 31 de gener del 2011

Mal partit que finalitza amb un bon resultat

Sabadell 1-0 Benidorm

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Toni Lao, Azparren, Robles (min. 70 Juvenal), Cuenca (min. 90 Alex), Ciércoles, Hiroshi, Fito (min. 55 Eneko) i Marc.

Benidorm: Óscar, Albalat (min. 70 Guerra), Valero, Carrasco, Pablo García, Gil, Tito (min. 65 Jordan), Agulló, Cubillas, Chupe i Luis Domènech.

Gols: 1-0 Hiroshi (min. 2)

Estadi: Nova Creu Alta (2.000 espectadors)

Tot i l’inici fulgurant del Sabadell, que abans del minut 2 ja guanyava, el partit davant el Benidorm no va ser dels millors. I és que els nostres tot i fer una bona primera mitja hora i disposar de bones oportunitats com per haver sentenciat, van fer un darrer tram de primera meitat i un segon període força foscos, on els alacantins en molts moments van ser els clars dominadors de la pilota arribant a la porteria de De Navas amb força perill. Però aquest Sabadell ens va alegrar l’inici de l’encontre amb un bonic gol, obra d’Hiroshi amb el cap, just després d’una bonica jugada de Marc per banda dreta que finalitzaria amb una mil·limètrica centrada. Val a dir que el porter visitant, tot i fer un bon partit, no va estar gens fi en aquesta jugada. Acte seguit seria Fito qui es va treure un xut espectacular al minut 10 i que aquest cop si, Óscar, amb una gran intervenció enviaria l’esfèrica a servei de cantonada. Un còrner que remataria amb el cap Ciércoles i que per molt poc no faria el segon gol de la tarda. En aquests moments només existia el Sabadell i semblava que els de Roberto Granero amb els molts problemes econòmics que arrosseguen marxarien ràpidament del partit. Però seria poc després d’una altra bonica jugada local, quan Robles faria una passada a l’espai, tot deixant sol a Hiroshi davant Óscar, encara que el japonès acabaria creuant massa el seu xut davant la sortida del porter i davant també la desesperació de la parròquia saballuda que veia com es desaprofitaven massa oportunitats. Fou llavors quan els de la ciutat del turisme van fer-se amb el domini al centre del camp i que ja allargarien fins a la segona part. El segon temps va començar amb una badada defensiva arlequinada que per sort Chupe no sabria aprofitar xutant massa alt. Sempre vam anar a remolc d’un Benidorm molt ben plantat sobre la gespa encara que a la contra vam dur molt perill. Els visitants haurien pogut empatar en dos xuts de Cubillas que De Navas atraparia sense massa dificultats i en una centrada de Luis Domènech que altre cop Chupe i per molt poc no arribaria a rematar dins l’àrea petita. Van ser moments de titubeig que haurien pogut desaparèixer si un xut de falta de Juvenal no l’hagués aturat perfectament Óscar o fins i tot si Eneko que tornava als terrenys de joc no hagués xutat massa alt quan ho tenia tot a favor per haver fet el segon. Ja als instants finals amb el Benidorm penjant pilotes a la nostra porteria arribaria una contra en la que després d’una jugada individual de Marc, novament el porter visitant trauria un mà miraculosa per enviar el xut del de Corbera a còrner. D’aquesta manera finalitzaria un partit força fosc, però que servia per refer-se després de l’ensopegada de la setmana anterior.